LIKE A DOLL CREAM BLUSH BY CUBREMI

Muka hampa nampak pucat lesi image
Apa kata hampa calit sikit "Doll Cream Blush by Cubremi" nih...
Ianya tidak berminyak atau melekit image
Yang paling penting, warna dia memang sangat sesuai dengan semua jenis kulit samada cerah atau gelap...
Doll Cream Blush akan buat wajah hampa bertambah manis ceriaimage
Read More...

BUSYBODY (BECAUSE WE CARE) PEEL OF MASK

No automatic alt text available.
BUSYBODY (BECAUSE WE CARE)
Glowing , Whitening & Repairing  !

Hampa nak kulit lebih Glowing image
Nak reduce kulit muka yang berjerawat & berminyak image
Nak dapatkan kulit yang lebih Cerah image
Kami sangat Recommended hampa untuk try our BEST Peel Of Mask nih image
Read More...

SUPER SCRUB BEAUTY BY AIN ALIEYA TERBUKTI BERKESAN !

SUPER SCRUB BEAUTY BY AIN ALIEYA (SSB)
SSB 1001 Khasiat & Kegunaan seisi keluarga

JANGAN PELIK DENGAN MANFAAT #SSB
Mesti hampa pelik kan image
Ya la mana tak pelik.... Macamana la 1 bekas SSB nih boleh merawat atau guna untuk pelbagai jenis masalah image
Mesti hampa rasa tak masuk akal kan image
Ayat Promote la tu kan image
Haip image
Hampa tunggu sat....
Jangan la cepat sangat hampa nak membawang & metalah...
Mai kami nak story kat hampa...
Read More...

CHOCO FIT : RAHSIA KURUS ZULIN AZIZ TANPA PERLU BERLAPAR !

KURUSNYA YOU MIII AWAT NIHHHH ???

Hampa rasa berbunga dak bila orang tegur cam tu ??

Hampa stress nak kurusimage
Nak kurus tapi malas exerciseimage
Nak kurus tapi nk makan sedapimage
Nak kurus tapi tak nak berlaparimage
Nak kurus secara sihat semulajadiimage

Kami nak bagitau nih...
Kami baru ja amalkan nih dalam sebulan tapi effect memang Mabelesssss sangat tau...
Hampa kena dapatkan CHOCO FIT...
Choco Fit akan selesaikan semua masalah berat badan hampa....
Hampa bule makan banyak tanpa perlu risau tentang berat badan dah lepas nih...
Read More...

ALYLA BODYCARE MINI SHOWER GEL 2.0 DAH READY !

ALYLA BODY CARE MINI SHOWER GEL 
HARUMAN MEWAH

Siapa yang masih belom try lagi ALYLA BODYCARE MINI SHOWER GEL 2.0 ?
Rugi la hampa nih...
Sekali hampa guna memang hampa tak akan cari lain lagi dah... 
Kami cakap betoi... Kami dah kena hahah...
Memula trasa cam mahai la... Senang cita cam tak mau la...
Tapi skali guna, memang teruih jatuh cinta image
Shower gel pekat dengan haruman Perfume International nih memang sangat WOW image
Read More...

NRC INSTANT SMOOTH LUXURY PRIME

Image may contain: 1 person, text
NRC INSTANT SMOOTH LUXURY PRIME
Makeup Nampak Flawless & Baby Face !

Hampa nak tau dak rahsia makeup lebih Flawless & tak nampak pori-pori , lekuk-lekuk jerawat?
NRC INSTANT SMOOTH LUXURY PRIME adalah Rahsianya...
Bila hampa tepek Instant Smooth nih kat muka, makeup hampa akan nampak lebih flawless & baby face gitew...

Produk terbaru dari NR Cosmetics khas untuk menutup liang pori yang terbuka serta garis-garis halus agar makeup hampa tampak lebih licin , lebih sekata , lebih gebu & lebih flawles...
Ia juga akan membantu untuk menyerap lebihan minyak di permukaan wajah agar makeup kekal segar berseri.
Read More...

DD COMPACT CUSHION FOUNDATION BY OBSESS COSMETICS

Image may contain: 1 person, close-up
DD CUSHION FOUNDATION BY OBSESS COSMETIC 
Menutup Kesan Cela & Merawat Kulit

Rahsia wajah Glowing image
Licin bak telur malah menutup kesan parut gelap mahupun jerawat image
Magic kan image
Memang hampa rasa cam tak pakai apa-apa concealer or foundation pada wajah image
Sape tak nak kalau dalam masa 3 minit aje dah Flawless image
Read More...

ALHA ALFA PROPOLIS FOUNDATION

Alha Alfa Royal Propolis foundation 👍🏼 .
.
#alhaalfacosmetics  #alhaalfapropolis #alhaalfalipmatte
ALHA ALFA PROPOLIS FOUNDATION 
MEMBERI SENTUHAN MAKEUP YANG MEMUKAU    

ALHA ALFA Propolis Foundation adalah Foundation yang berbentuk cecair (Liquid Foundation) ...
Alha Alfa Propolis nih dah lama tp kami ja yang baru hapdate kat blog hehehimage
Kalau hampa nak tau...
AA Propolis nih memang sangat laku keras malah mendapat sambutan Paling Hangat dari penggemar makeup & MUA (Makeup Artist) di seluruh Malaysia termasuk luar Negara image
Read More...

OMG MASCARA : BULU MATA MELENTIK DENGAN OMG MASCARA SIXSAY EDITION

Image may contain: 2 people, text
Serious ke Best sangat Mascara nih image
Ye la harga murah tak kan la Berkualiti kanimage
Haip image
Jangan cakap sebarangan hokey...
Hampa mai beli satu try baru hampa bule cakap...

Hampa yang tak dak bulu mata or bulu mata pendek...
Hampa nak bulu mata Melentik image
Mai beli OMG MASCARA : SIXSAY EDITION nih...
Bila hampa pakai OMG nih.. Hampa dah tak perlukan dah Bulu Mata Pelsu tu...
Save Budjet image

Omg Mascara nih memang lain sangat taww...
Sebab hampa akan nampak lain macam lentiknya...
Buku mata jadi lebat kemain tau...
Paling best skali.... Mascara nih sangat-sangat senang nak cabut atau cuci bila nak solat...
Wudhuk friendly la senang cakap...
Hampa just letak air sikit & tarik-tarik ja....
Memang boleh say "BYE BYE MATA PANDA" lepas hampa cuci....
Memang tak dak langsung hitam bawah mata..
Read More...

HERV NATURAL PREMIUM SKINCARE SET : KULIT SIHAT, CERAH & BERSIH, GLOWING DGN HERV PREMIUM !

Image may contain: 1 person
HERV PREMIUM COMBO PACK
Herv Brightening oil Cleanser + Herv Deep & Glow Exfoliator

Nak kulit putih jangan beli HERV Natural Skincare...
Tapi......  Kalau nak kulit SIHAT, kulit CERAH dan kulit BERSIH, GLOWING Yesssss mohon beli HERV Natural Skincare dengan kadar segera💃
Sebab Apa ?
Kulit sihat pakai mekap or apa pun akan ikut ONZZ and LAFFF 💕💕

Bagi hampa yang bebetol serious nak dapatkan kulit yang licin , naik seri wajah walaupun tanpa secalit makeup ....
Hampa Wajib teruskan baca hokey...
Read More...