NRC COSMETIC : PRIME AND SET LUXURY WATER

Suka kan dengan NRC Cosmetic
Nampak Curlasss gituuu... Mestilah dari MUA Professional kot.
SEMPURNA gituuuuu.. Kualiti TERBAIK.. 
Hampa dah TRY foundation NRC kan image
Cane? Best kan? Boleh feel utk produk terbaru yang lain. 
Kualiti memang BESTimage
PRIME AND SET LUXURY WATER terbaru focus more to INSTANT Hydration! 
Kalau hampa perasan, kekadang kulit kita nih nampak letih & kering terutama pada mereka yang kepenatan & kurang minum air samada sblom makeup or selepas makeup...

Hyaluronic Acid, Apple stem cell dan Aloe Vera bantu mempercepatkan kulit serap hydration dan tahan lama! Glycerine pulak berfungsi untuk trap hydration dalam udara bagi lebih lembab. 

Pastu banyak natural extract untuk bantu skin lebih sihat seperti Bearberry, Strawberry, Calendula, Ginkgo Biloba, Chamomile dan Aloe Vera Extract! Instant hydration on the go!
.
Dah sahur? Kulit jangan lupa bagi minum jugak tau!!
.
Keep your skin hydrated with PRIME & SET LUXURY WATER and our infamous LUXURY FACE MIST ❤️❤️❤️
.
LUXURY FACE MIST RM69
PRIME AND SET RM75
(Without Postage)
📲+60172035252
.
#nrcosmetics #nuexrosli #nuexroslicosmetics #facemistnrc #nrcprimeandset #luxuryfacemist #makeupartist #produkviral #makeupviral #instafamous #produkmalaysia #sayajualprodukkecantikan #stokiskuantan #codkuantan #muakuantan #mua #muamalaysia #wargakuantan #wargapahang #postageseluruhmalaysia #onestopcentre #raya2018 #jomcantik #blogger #ramadhan2018 #flawless #makeupviral #makeupraya
PERSAMAAN ANTARA NRC FACE MIST & NRC PRIME AND SET LUXURY WATER :
1st Persamaan both produk nih adalah Face Mist yang akan membantu untuk MENAMBAH HYDRATION pada kulit wajah & Set makeup
Both produk boleh digunakan ketika makeup mahupun selepas makeup.. Tapi, kalau hampa tak makeup, hampa spray ja bebila masa yang hampa nak... Even boleh ganti sebagai Toner lagi...


PERBEZAAN NRC FACE MIST & PRIME AND SET LUXURY WATER :
imageExtract Luxury Facemist ni mengandungi peppermint extract 
image Extract Prime & Set pula mengandungi extract strawberry dan apple . . 
image Effect Luxury facemist : Cooling Effect. 
image Effect Prime & Set : refreshing effect . . 
image Hydration Luxury facemist : Moderate hydration 
image Hydration Prime & Set : Maximum hydration . . 
image Ingredients Luxury facemist : . ✅ Vitamin C . ✅ Honey bee venom . ✅ Pittera Extract . ✅ Aloe Vera Extract . ✅ Peppermint Extract . . 
image Ingredients Prime & Set : ✅ Apple Stem Cell . ✅ Gingko Bilob Extract . ✅ Strawberry Extract . ✅ Bearberry Extract . ✅ Aloe Vera Extract . ✅ Chamomile Extract . ✅ Calendula Extract . . 

MANA LEBIH BAIK image
Bergantung kepada individu . . 
🔸 Kalau kita selalu pakai makeup, better pakai Prime & Set sebab akan buat makeup kita tahan lebih lama 
🔸 Kalau tak pakai makeup, better hampa pakai Luxury Face Mist sebab Extract Peppermint yang ada di dalamnya akan menjadikan kulit hampa akan rasa lebih segar since tak pakai apa-apa kan.. 
🔸 Kalau kita selalu bekerja di tempat yang kering (aircond) boleh pakai Prime & set sebab dia membekalkan maximum hydration kepada kulit . . 
🔸Kalau kita bekerja di persekitaran yg panas boleh pakai Luxury facemist yg ada cooling effect . . 🔸 Kalau ada orang yang allergy kepada honey bee venom boleh pakai Prime & Set . . 
🔸 Kalau ada yang mempunyai masalah kulit disarankan pakai Luxury facemist sebab mengandungi pittera, vitamin C and honey bee venom yang terkenal baik untuk merawat kulit . . 
🔸 Ha, lagi satu. Luxury facemist ni bau dia peppermint yang wangi & ada cooling effect . . 
Fyi, PREP & PRIME Luxury Water diperkaya dengan “Low Molecular” HYALURONIC ACID dimana lebih berkesan untuk meresap ke dalam liang roma kulit bagi maximum hydration & akan menjadikan skin lagi plumpy dan segarimage
 PREP & PRIME yang juga diperkaya dengan pelbagai natural extract terutamanya APPLE STEM CELL sampai bau pun harum macam appleimage

❤️ Juga diperkaya dengan ginkgo biloba, aloe vera, chamomile, calendula, strawberry dan bearberry extract! Kenyang dan sihat kulit!

TAK MAKEUP BOLEH PAKAI KE?

Of coz boleh! Letak dalam handbag! 
Spray bila-bila masa hampa rasa kulit perlukan hydration dan kesegaran INSTANTimage
Malah, Boleh juga digunakan lepas cuci muka untuk gantikan #Toner!

Kesegaran dalam botol 100ml ini “A MUST HAVE” item untuk hampa grab! 
No automatic alt text available.
 Dropship  Diperlukan
FREE POS LAJU
Sebotol : RM75
No automatic alt text available.

KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI

Cara Pembelian NRC PRIME AND SET LUXURY MIST :
 Terus Whatsapp ke :
 CLICK SINI
Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Facebook : Intan Beauty Centre
Instagram : @intanbeautycentre
Syarat Pembelian : Click Sini
Semak Tracking No : Click Sini

0 comments:

Post a Comment