HONEY MUD PORE TIGHTENING MASK

Image may contain: flower
Terkini dari Nafura, masker wajah berasaskan madu lebah + debu gunung berapi Pulau Jeju,
Korea yang sangat selesa pada kulit! 
Cepat kering dan buat kulit terasa lembut & halus selepas dicuci.
Amat membantu bagi mereka yang punyai liang pori terbuka, kulit berminyak atau berjerawat.
No automatic alt text available.
KELEBIHAN HONEY BEE PORE TIGHTENING MUD MASK : 
  • Cepat KERING sepantas 3 minit (pakai tebal atau nipis)
  • Tak tegang melampau
  • Tak cekang kan kulit muka
  • Bau madu, selesa semasa pakai
  • Kulit terasa halus, licin & kekal lembap
  • Nampak perubahan pada pori mengecil
  • Kulit rasa anjal
No automatic alt text available.
BAHAN TERBAIK DALAM HONEY BEE PORE TIGHTENING MUD MASK : 
  • Diperkaya kebaikan debu Gunung berapi Pulau Jeju
  • Ekstrak propolis
  • Ekstrak Royal Jelly
  • Ekstrak madu
  • Ekstrak Portulaca Oleracea (Menganjalkan kulit & Anti bakteria)
  • Camellia Leaf Extract (Biasa di kenali sebagai ekstrak teh hijau, bagus untuk anti penuaan)
  • Simmonsia Seed Oil (Di kenali sebagai Jejoba Oil baik untuk melembapkan kulit)
Hebat kan bahan-bahan dalam Mud nih ??
No automatic alt text available.
CARA PAKAI HONEY MUD PORE TIGHTENING MASK :
  1. Bersihkan wajah seperti biasa
  2. Lap sampai kering dengan towel yang bersih
  3. Sapu mud diseluruh wajah KECUALI disekitar mata & bibir.. Kalau terkena, hampa lap ja guna towel ye...
  4. Tunggu sampai mud kering dalam 5-10 minit
  5. Lastly, cuci wajah sampai mask hilang & bersih
Effect Selepas Guna image
Hampa akan rasa kulit hampa lembut sangat cam baby , Halus & Anjal aje...
Seriously memang berbeza...
Kami dah jatuh cinta ngan Mud nih image

Berapa kali nak pakai image
Kalau ikut kami, kami pakai seminggu 2-3 kali (Ikut mood rajin haha)
Tapi disebabkan muka kami ada bekas jerawat , kekadang ada jugak jerawat...Memang kami pakai 3kali seminggu..
Memang berubah babe... Jerawat memang cepat kecut then bekas-bekas jerawat pun dah tertutup...
Tak percayaimage
Hampa kena try then baru hampa tau kami bagitau nih betoi ka idok image

Image may contain: one or more people and close-up
Image may contain: 1 person
Image may contain: one or more people, close-up and text
Image may contain: one or more people, close-up and text
Image may contain: 1 person
 Dropship  Diperlukan
FREE POS LAJU

1 Tube : rm58
60ML

produk nafura yang available : 
image nafura honey bee mud mask : rm58
image nafura honey bee fixing mist : rm58
image nafura honey bee cleanser : rm58
image honey bee venom cream (hbv) : rm78
image honey bee serum : rm99
image nafura honey bee scrub gommage smoothing gel : rm58
image nafura true island alaska cream : rm99
image nafura true alaska toner : rm88

KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI

Cara Pembelian HONEY MUD PORE TIGHTENING MASK :
 Terus Whatsapp ke :
 CLICK SINI
Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye

Facebook : Intan Beauty Centre
Instagram : @intanbeautycentre
Syarat Pembelian : Click Sini
Semak Tracking No : Click Sini

0 comments:

Post a Comment