XXS ADVANCE 2ND BATCH : CONFIRM AKAN KURUS !

Sekarang ni tengah hot MALIA MELLIA tau. Sebab apa. Semua produk SUPERB betullah. BEST bila pakai. Dah banyak testimoni. Ramai yang dah tau tapi ramai yang belum tahu.  Susah nak cari? Intan kan ada.

Jom Baca Info
EXTREME EXTA SLIM ADVANCE (XXS ADVANCE) 
  • Dapat membakar lemak dengan sangat berkesan
  • Akan mempercepatkan metabolisma badan
  • Menghilangkan selera makan secara semulajadi tanpa diet
  • Melambatkan sistem penuaan kulit

Kami berani bagitau hampa ni...
Once hampa dah try "XXS Advance by Malia Mellia" ni... Hampa memang akan rasa sangat BERBALOI & TAK CARI produk lain dah !

Kami akan share 1 produk yang akan buatkan hampa terigin sangat nak
Kurus Laju-Laju Tanpa Diet ! 

Betol ! Hampa boleh LOST 20KG !
Kalau nak 5kg tu lagia bule....
Tapi hampa kena taww jugak... Semua depends jugak pada metabolisma crpat atau lambat...

Paling BEST skali...

TESTIMONI SANGAT-SANGAT BANYAK dan HEBAT-HEBAT

Kelebihan Utama XXS Advance : 
  • Membakar lemak dengan berkesan, mempercepatkan metabolisme, menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet, dan melambatkan penuaan kulit.
  • Hampa akan dapat Result yang memang hampa sendiri tak sangka walaupun pada hari pertama hpa Consume ! 
  • Sesuai untuk lelaki dan wanita!
Bagaimana XXS Advance Bertindak :
  1. Mempercepatkan metabolisma lemak dan menyekat bahan bukan lemak yang ditukarkan kepada lemak.
  2. Mengenyangkan & akan mengawal pengambilan lemak dengan berkesan.
  3. Merehatkan usus dengan lancar dan membersihkan sistem usus.
Kelebihan Lain XXS ADVANCE :
100% herba, selamat dan bebas daripada kesan sampingan.
Tidak akan memudaratkan
Tidak perlu diet
Tak akan menyebabkan cirit birit
Berat tidak akan naik walaupun hampa dah berhenti consume.
Hampa akan sentiasa Slim Melim bukan di satu bahagian ja tapi mana-mana bahagian yang hampa nak 
Bahan Utama XXS Advance:
  • Bitter Orange Extracts
  • India Lutos
  • Cassia Seed,
  • Alisma orientalis
  • L-carnitine
XXS ADVANCE Sesuai Untuk :
1. Berat badan berlebihan berusia antara 18 dan 60 tahun.
2. Orang yang obesiti tidak sanggup untuk berdiet.
3. Orang yang mengalami banyak kali kegagalan penurunan berat badan.

Siapa Yang Tidak Boleh Amalkan XXS ADVANCE :
1. Orang yang mempunyai penyakit kardiovaskular dan apoplexy.
2. Wanita mengandung atau menyusukan anak.

Cara Makan XXS Advance :
Cara Simpan XXS Advance :
Make sure hampa simpan di tempat yang tahan udara , teduh & kering ye...
Paling PENTING jauhkan dari kanak-kanak ye ..

TESTIMONI PENGGUNA : 

  
 
 
 
 
 
 Dropship  Diperlukan

FREE POS LAJU
Sebotol : RM150 SEM RM160 SS
KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI

Cara Pembelian XXS Advance By Melia Mallia : 
 Terus Whatsapp ke :
 CLICK SINI
Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Facebook : Intan Beauty Centre
Instagram : @intanbeautycentre
Syarat Pembelian : Click Sini
Semak Tracking No : Click Sini


0 comments:

Post a Comment