QUROSE : KURUS DALAM 2 MINGGU SAHAJA !

Image result for qurose limited edition
QUROSE
FITNESS & SLIMMING SUPPLEMENTS

QUROSE merupakan produk membuang toksin dalam badan secara natural dan mencairkan LEMAK tertumpu di semua bahagian tubuh termasuk double chin.
Produk QUROSE diformulasikan daripada ekstrak 100 jenis BUAH-BUAHAN yang berkesan
menurunkan berat badan. QUROSE juga selamat di gunakan dan anda tidak perlu risau tentang
kesan negatif sampingan kerana ianya dirumus mengikut penyulingan yang di luluskan. 
Related image
Kesan penggunaan QUROSE boleh dirasai seawal 2 MINGGU.
QUROSE dijamin tiada kesan negative dan kesan sampingan pada buah pinggang kerana QUROSE diformulasikan dengan bahan-bahan semulajadi & semestinya HALAL. Tiada
kesan memulas atau cirit birit kerana QUROSE membuang toksin dalam badan melalui air kencing & peluh.

APA ITU QUROSE ?
Produk yang boleh membuang toksin di dalam badan secara natural dan mencairkan lemak yang tertumpu kepada semua part body termasuk body chin . Sekotak mempunyai 30 sacket , Mixberry flavour . Serbuk ini perlu dibancuh dengan air (suhu bilik ) minum 30 minit sebelum makan 

FUNGSI & KELEBIHAN QUROSE :
  • Membantu mengurangkan berat badan.
  • QuRose membakar lemak secara berkesan, cepat dan meningkatkan metabolisme badan.
  • QuRose tertumpu pada pinggang, perut, dan kedudukan di mana lemak mudah terkumpul.
  • QuRose juga mengurangkan lemak di bahagian abdomen, paha, lengan, kaki, dan lemak dagu.
  • QuRose menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
  • Cepat mengurangkan berat badan. 

Related image
KEISTIMEWAAN QUROSE :
  • Lebih 20,000 botol telah terjual
  • Tanpa senaman & diet ketat
  • Banyak testimoni yang telah berjaya (Anda Bakal)
  • Sesuai diminum oleh lelaki & wanita
  • Terbukti berkesan
  • Rasa sedap seperti jus buah-buahan
  • 100% daripada buah-buahan berkesan untuk menurunkan berat badan
  • Produk yang selamat digunakan dan standard penyulingan yang telah diluluskan KKM
  • Berkesan dengan cepat dan tidak ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti
  • Tanpa cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan
  • Tidak perlu kurangkan pengambilan nasi / karbohidrat 
QUROSE (KURUS DALAM 2 MINGGU)๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Penyelesaian bagi kepada yang mempunyai masalah berat badan & lemak berlebihan.
.
FUNGSI QUROSE
✅QuRose  membakar lemak secara berkesan, cepat dan meningkatkan metabolisme badan.
.
✅QuRose  tertumpu pada pinggang, perut, dan kedudukan di mana lemak mudah terkumpul.
.
✅QuRose  juga mengurangkan lemak di bahagian abdomen, paha, lengan, kaki, dan lemak dagu.
.
✅QuRose menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
.
✅Kesan positif cepat kehilangan berat badan.
.
Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.๐Ÿ˜˜
NAK KURUS JUGAK????
.
Jom Whatsapp 019-9874337  utk dapatkan Qurose LIMITED EDITION ni.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
BAHAN HEBAT DALAM QUROSE :
  • Mix Berries Extract
  • Psyllium Husk
  • Apple Fiber
  • Oat Fiber
  • Wheat Fiber
  • Garcinia Cambogia
  • Marine Collagen
  • Senna Leaf Powder
  • Vitamin C
  • Tricalcium Phosphate
Image result for CARA AMALKAN QUROSE
CARA PENGAMBILAN QUROSE :
  1. Bancuh bersama secawan air kosong/ air mineral/ air pada suhu bilik.
  2.  Jangan guna air suam atau air panas nnti semua zat hilang.
  3. Elakkan dari mengambil minuman berkafien seperti teh, coffee, air kelapa,  coklat, milo, dan minuman bergas.
  4. Tidak perlu ambil ketika period.
  5. Banyakkan minum air kosong (sekurang-kurangnya 3 liter sehari) 
BERAT BADAN 50kg-90kg (2x sehari) :
  • Minum 30minit sebelum breakfast.
  • Minum 30minit sebelum dinner. 
BERAT BADAN 90kg keatas (3x sehari) :
  • Minum 30minit sebelum breakfast.
  • Minum 30minit sebelum lunch.
  • Minum 30minit sebelum dinner. 

QUROSE TIDAK SESUAI DIAMBIL OLEH :
Ibu mengandung/berpantang.
Pesakit Kencing manis.
Pesakit Darah tinggi.
Pesakit jantung.
Kanak-kanak 12 tahun kebawah. 

BAGAIMANA QUROSE BERTINDAK UNTUK MEMBAKAR LEMAK :

MINGGU PERTAMA :
  • Selera makan mula berkurangan.
  • Terasa cepat kenyang .
  • Kerap membuang air kecil merupakan effect biasa , kerana proses pembakaran lemak & toksin akan dibuang melalui proses air kecil.
MINGGU KEDUA :
  • Perubahan dari segi 'inch loss' dimana anda akan mulai merasakan effect seperti pakaian pakaian mula longgar , seluar mula longgar & badan terasa ringan .
MINGGU KE-3 :
  •  Berat badan mula turun 1-3 kg .
  • Terasa cepat haus & kerap minum air .
MINGGU KE-4 :
  • Berat mula turun dalam 1-3 kg sekali lagi.
  • Kulit terasa lebih licin & berseri kerana ada kandungan kolagen dalam qurose.
Tapi ingat, semua perubahan ini mesti disertakan dengan cara permakanan yang sihat serta perbanyakkan minum air mineral semasa consume qurose . 
Selamat Mencuba ! 

Related image
Rata2 dari customer saya sume happy bile stop Qurose berat still maintain. Dorang happy saya lagi la happy kan๐Ÿ˜tapi ada gak mambang laut yang ckp berat naik. Ok yang psl mambang laut ni cite kat perenggan lain, kte fokus kat customer yang ckp berat maintain ni. Nak tau knp berat dorg maintain?๐Ÿค” sebabnye bila dh stop  pun dorg still amalkan tips tips yang saya bg masa consume Qurose. Antaranya minum byk air putih. Ni wajib. Takde ambik meal/drink manis ๐Ÿฉ๐Ÿง๐Ÿญ๐Ÿฆ๐Ÿน๐Ÿบ๐Ÿพ sebab gula ni mmg akan menggemukkan korang. Milky dairy product pn dorg tetap avoid sbb ni punca utama lemak tu jd tepu. Sume masih jaga lifestyle mkn mnum dorg sebab sedar diri taknak gemok lagi. .
Sebabtu la kan klu consume Qurose ni saya suggest at least consume 2 kotak. Maknanya within 2 bulan tu korang akan tbiasa dan automatik disiplin dengan cara makan mnum korg. Klu sekotak je mmg kurus tapi mcm kejap sgt korang hdup dgn cara mkn mnum sihat ni. Kire mcm tak aciiiiii la. Phm tk?
.
Ni nk ckp psl mambang laut yg ckp lps stop consume Qurose, bdn naik. Tahu tak masa consume Qurose, Qurose ni yg bantu utk sekat selera mkn korg. Ni tindak balas utama selain dr bakar kalori dan tingkatkan metabolisme korg. So bila korang stop, maka kesan ubat tu pun stop la. Cume korang kena pandai control sendiri cara mkn mnum korg☝๐Ÿปselalunya kalau org yg btl2 bijaksana mst akan fikir blk dlm2 ape punca berat bdn naik blk. Bukan yg jenis taknak fikir ambik jln mudah pstu salahkan product. Ingat makan Qurose sekotak pstu awak kurus whole life?๐Ÿ˜‚ KAHHHHHH! Kelako ngat. Korang boleh maintain tapi makan minum tu beringat la. Nak kurus kan. Klu bab makanan minuman berkhasiat tk perlu la sy bgtau sbb bdk sek tadika pn tau benda ni.
.
Tktau nk ckp cmne lagi. Tp saya hrp korang fikir la dlm keadaan waras๐Ÿ˜‚ kalau dh stop pstu korang makan suke suke hati tak ingat dunia, agak agak tu salah product ke salah diri sendiri?๐Ÿค” Whatsapp 0199874337
Rata2 dari customer saya sume happy bile stop Qurose berat still maintain. Dorang happy saya lagi la happy kan๐Ÿ˜tapi ada gak mambang laut yang ckp berat naik. Ok yang psl mambang laut ni cite kat
perenggan lain, kte fokus kat customer yang ckp berat maintain ni. 
Nak tau kenapa berat diaorang maintain?
Kalau hampa nak tau... Sebabnye bila depa dah stop pun depa still amalkan tips tips yang kami berikan masa consume Qurose. 
Antaranya minum banyak amik air putih. Ni WAJIB. Takde ambik meal / drink manis ๐Ÿฉ๐Ÿง๐Ÿญ๐Ÿฆ๐Ÿน ...
Sebab gula ni memang akan menggemukkan hampa. 
Milky dairy product pun depa tetap avoid sebab ini merupakan punca utama lemak tu jadi tepu. 
Semua masih jaga lifestyle makan minum depa sebab sedar diri tak nak gemok lagi. . 
Sebabtu la kan klu consume Qurose ataupun slimming supplement mana skalipun, kami suggest at least consume lebih dari sebotol / sekotak / 1 set. 
Maknanya within 2 bulan tu hampa akan terbiasa dan automatik disiplin dengan cara makan minum hampa. Kalau sebotol / sekotak ja bukan tak bule... Bule haih....
Tapi, kami sure hampa akan idup dengan cara makan & minum sihat nih sat ja...
Kire mcm tak aciiiiii la. Pham dak? . 
Ni nak cakap pasal mambang laut yang cakap lepas stop consume Qurose or supplement kurus lain, berat badan naik. Tahu tak masa consume Slimming Supplement , Slimming Supplement ni yang akan bantu untuk sekat selera makan hampa...
Ni tindak balas utama selain dari bakar kalori dan tingkatkan metabolisme hampa. So bila hampa stop, maka kesan ubat tu pun stop la. 
Cume hampa kena pandai control sendiri cara mkn mnum hampa tu yang selalunya kalau orang yang bebtol bijaksana mesti akan fikir balik dedalam  ape punca berat bdn naik balik... 
Bukan yang jenis tak nak fikir ambik jalan mudah ja paihtu salahkan product. 
Hampa jangan Ingat makan Sebotlol / Sekotak Slimming Supplement nih, hampa akan kurus whole life?๐Ÿ˜‚ KAHHHHHH!  Kelako ngat. 
Hampa boleh maintain tapi makan minum tu beringat la. 
Nak kurus kan. Kalau bab makanan minuman berkhasiat tak  perlu la kami nak bagitau sebab kami tau hampa memang dah sedia maklum taww...
Kalau hampa sendiri dah stop pastu hampa makan suke suke hati tak ingat dunia, agak agak tu salah product ke salah diri sendiri?
Hi semua. Ni nak cite & bagitahu sikit kenapa korang mesti cuba QuRose ni. Korang baca slow2 & hadamkan.
.
1)Masa consume Qurose ni korang tkkan rase pening2 kepala ke, sesak dada & mcm2 simptom lain yg biasa korang rasa masa consume slimming product lain. Tp pastikan mnum air cukup. Klu mls minum air korang simpan duit tkyah mkn ape2 supplement maka kekal la gemok cemtu ๐Ÿ˜† hahaha. Jangan ckp akak tak bgtau pulekk.
.
2)Masa consume Qurose korang boleh makan nasi. Kalau ada product yg tak bg mkn nasik tu maknanya membongak. Lahir kt Malaysia feeling pulak takleh mkn nasik๐Ÿ˜‚ itu sume poyooo ๐Ÿ˜ Cara yang paling baik adalah makan sedikit tapi kerap.
.
3)Pantang yang wajib korang ikut masa consume Qurose ni nnt korang kena pantang caffein(menyerap khasiat ubat),makanan minuman manis, ais dan milky dairy product (menepukan lemak). Ha clear kan. Pantang ni wajib
.
4)Harga Qurose ni memang sangat berpatutan dengan hasil yang TERBAIK!.
.
5)Satu kotak blh tahan sebulan kalau minum sehari satu sachet. Dan kalau period takyah consume ๐Ÿ˜„Ha maknanya dh jimat kan. Kalau nak kesan yang maksimum, ambil 2-3 sachet sehari. Tiada masalah.
.
6)Dengan Qurose ni korang automatik akan rase kenyang. Tgk mknn sedap2 pun dah tak bernafsu. Tak caye kena cuba dlu baru dpt rase cmtu๐Ÿ˜ hikhik.
.
Ok dah tu je buat mase skrg ni. Hrp korang clear dgn explaination saya. Ada soalan lagi? Atau nak order, whatsapp terus 0199874337
KENAPA PATUT TRY QUROSE ?
  1. Masa consume Qurose ni korang tkkan rase pening2 kepala ke, sesak dada & mcm2 simptom lain yg biasa korang rasa masa consume slimming product lain. Tapi pastikan mnum air cukup. Kalau hampa malas minum air , baik hampa simpan duit tak yah nak mkn ape2 supplement maka kekal la gemok cemtu ๐Ÿ˜† hahaha. Jangan ckp akak tak bgtau pulekk...
  2. Masa consume Qurose hampa boleh makan nasi. Kalau ada product yang tak bagi makan nasik tu maknanya membongak. Lahir kat Malaysia feeling pulak takleh makan nasik๐Ÿ˜‚ itu sume poyooo ๐Ÿ˜ Cara yang paling baik adalah makan sedikit tapi kerap. . 
  3. Pantang yang wajib hampa ikut masa consume Qurose ni nnt hampa kena pantang caffein.. Sebab Caffien nih akan serap khasiat Supplement hampa ,makanan minuman manis, ais dan milky dairy product (menepukan lemak). Ha clear kan. Pantang ni wajib . 
  4. Harga Qurose ni memang sangat berpatutan dengan hasil yang TERBAIK!.
  5. Sebotol bule tahan dalam jugak kalau minum sehari satu sachet. Dan kalau period takyah consume ๐Ÿ˜„Ha maknanya dah jimat kan. Kalau nak kesan yang maksimum, ambil 2-3 sachet sehari. Tiada masalah. . 
  6. Dengan Qurose ni hampa secara automatik akan rase kenyang. Tengok makanan sesedap pun dah tak bernafsu. Tak caye kena cuba dlu baru dpt rase cmtu๐Ÿ˜ hikhik. . 
Ok dah tu je buat mase skrg ni. 
Kami Harap sangat hampa clear dengan explaination kami.
 Ada soalan lagi?

TESTIMONI PENGGUNA QUROSE :













 Dropship  Diperlukan

FREE POS LAJU 

Sebotol : RM65 SEM ; RM75 SS

ISI KANDUNGAN :
ORIGINAL PACK = 30 SACHET
LIMITED EDITION PACK = 20 SACHET 
Image result for qurose limited edition ready stock

KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian QUROSE LIMITED EDITION :
 Terus Whatsapp ke :
 CLICK SINI

 Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
 Facebook : Intan Beauty Centre
 Instagram : @intanbeautycentre
Syarat Pembelian : Click Sini
 Semak Tracking No : Click Sin

0 comments:

Post a Comment