MEERACLE GEMSTONE SERUM & CLEANSER : MERAWAT WAJAH BERMASALAH DENGAN PANTAS !

Image result for meeracle gemstone
GEMSTONE SERUM BY MEERACLE

Bagi hampa yang bebetol serious nak dapatkan kulit yang licin , naik seri wajah walaupun tanpa secalit makeup ....
Hampa Wajib teruskan baca hokey...
model meeracle gemstone serum
Kami nak kenaikan kat hampa...
Meeracle Gemstone merupakan Produk Pertama di Malaysia yang menggunakan "Gemstone" iaitu Batu Permata sebagai bahan Utama...
Meeracle Gemstone Serum bukan hanya untuk hampa yang mempunyai masalah kulit malah hampa yang tak dak masalah pun bule pakai...
Meeracle Gemstone akan menjadikan kulit hampa Lebih Glowing & Flawless ja...
Memang skin hampa akan Lebih Cantik Berseri & Sihat...
Apa yang uniknya dengan Serum Gemsone nih adalah ianya merupakan satu-satunya Serum di Malaysia yang dihasilkan dari batu Permata seperti Diamond , Ruby & Pearl sebagai bahan utama...
Amacam ?? Best kan ??

Ada lagi weh.... Meeracle Serum nih berbentuk Losyen yang sangat pantas untuk meresap ke dalam kulit tanpa rasa berminyak bila hampa pakai...
Bahan kandungan lain yang digunakan seperti Alpha Arbutin & Rastem yang akan bertindak sebagai ejen pemutih & ejen anti penuaan...
Serum nih datang dalam tube yang mengandungi 30ml...
Jangan risau sebab Serum nih sangat jimat sebab hampa bule pakai lama dalam 2 bulan taww...
Jimat kan ??
meeracle gemstone serum
FUNGSI UTAMA MEERACLE SERUM GEMSTONE : 
  • Membantu masalah kulit kusam 
  • Membantu masalah kulit yang kendur
  • Membantu memulihkan kulit lesu tidak bermaya
  • Membantu merawat masalah kulit berjerawat serta parut
  • Membantu masalah kulit berjeragat samada lama mahupun baru
  • Membantu masalah kulit menggerutu
  • Membantu masalah liang pori terbuka
  • Membantu masalah tona kulit yang tidak sekata
Gemstone Serum akan membantu merawat serta memulihkan masalah kulit wajah hampa yang bermasalah sampai hampa dah tak perlu nak make up bagai nak rak lagi untuk nampak cantik jelita !
Gemstone Serum by Meeracle akan bertindak secara pantas ke atas kulit dengan memperbaiki texture kulit & reserve tanda-tanda awal penuaan seperti menghilangkan kedutana & garis halus di wajah...

KELEBIHAN UTAMA MEERACLE GEMSTONE SERUM : 
  • Menjadikan kulit lebih lembab sepanjang hari
  • Mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan di wajah
  • Menghilankgan hyper pigmentasi , tompok hitam , jerawat serta jeragat
  • Mengawal penghasilan melanin untuk kulit lebih cerah & gebu sekata
  • Merawat serta menyelamatkan kulit dari rosak akibat bahaya sinaran UV
6 PERKARA YANG PERLU TAHU MENGENAI MEERACLE GEMSTONE SERUM :
  1.  Meeracle Gemstone Serum adalah 1st Serum di malaysia yg dapat selesaikan semua masalah kulit muka tanpa skincare yg memedihkan & tanpa pengelupasan
  2. Serum ini dihasilkan dengan Gemstone iaitu antara bahan termahal di dunia.
  3. Serum ini ada kandungan alpha arbutin & restem
  4. Serum yang bertekstur lotion & cepat meresap
  5. Gemstone Serum produk buatan malaysia yang setanding dengan produk international lain.
  6. Serum ini diiktiraf KKM, 100% produk semulajadi & Halal
FUNGSI GEMSTONE :
  • Diamond : Berfungsi mencerahkan kulit muka, menghilangkan kedut, garis halus di wajah & menghasilkan collagen baru dlm lapisan kulit
  • Ruby : Kaya dgn Vitamin A yang menyihatkan kulit, mencerahkan wajah serta melancarkan peredaran darah
  • Pearl : Kulit menjadi licin & halus, 10x ganda lebih pantas meresap dalam kulit & membasmi masalah jeragat
FUNGSI RASTEM & ALPHA ARBUTIN :
  • Restem : Menaikkan seri wajah, memperbaiki kulit rosak & anti penuaan.
  • Alpha Arbutin : Agen pencerahan kulit wajah yg berkesan, dirumus dpd tumbuhan semulajadi.
Meeracle Gemstone Serum berfungsi sebagai Serum luar biasa!

Gemstone Serum ini buatan malaysia ye tapi kesan setanding dengan produk luar negara. Ada pengiktirafan kkm, halal & selamat dipakai

Meeracle Gemstone Serum (30ml) 
KKM : NOT151001568K 

KENAPA HARUS MENGGUNAKAN MEERACLE GEMSTONE SERUM ?
  • Produk mesra wudhuk
  • Kesan seawal 1 hari paling cepat, paling lambat 7 hari
  • Kulit kekal lembap, bermaya & tak berminyak
  • Proses resapan yang pantas
  • Ada alpha arbutin utk memutih & mencerahkan
  • Ada rastem utk kulit awet muda
  • Wajah nampak lebih muda remaja
  • Membentuk muka kepada v shape
12 FUNGSI HEBAT MEERACLE GEMSTONE SERUM :
  • Mematikan jerawat
  • Menghilangkan bekas jerawat
  • Membuang whitehead & blackhead
  • Merawat gatal2, eczema & keradangan kulit
  • Mengecilkan liang pori
  • Balancekan kulit berminyak
  • Melindungi kulit sensitif
  • Menaikkan seri supaya kulit lebih glowing
  • Mengurangkan melasma (kesan dari pregnant, alahan kosmetik & ubat anti inflamasi)
  • Mensekata & mencerahkan tona kulit
  • Kedutan pada kulit wajah berkurang
  • Kulit wajah lebih lembut & moist
KESAN SELEPAS MENGGUNAKAN MEERACLE GEMSTONE SERUM :
  • Jeragat dimuka pudar dan hilang
  • Muka lebih licin glowing
  • Kulit wajah sentiasa lembab & tak berminyak
  • Muka berser-seri, segar bermaya
  • Tak perlu lagi makeup tebal sebab muka dah bebas cela
  • Pigmentasi yang tebal makin menipis & hilang
  • Biji kolestrol terhapus
meeracle gemstone skincare
Jom dapatkan set combo Meeracle yg awesome ni.
Ada Serum & Cleanser.
Mudah sangat! Hampa dah Tak perlu nak susahkan diri hampa dengan penuhkan beg dengan day cream, night cream, treatment cream lah & segala jenis krim lagi.
Sekarang semua all in 1 bottle je!
Kalau hampa nak tau, antara byk2 item dalam  skincare ni, Serum lah yang paling mujarab sekali.
Sebab dia 100% lebih pantas serap & bahan kandungannya jauh lebih baik berbanding krim2 tersebut...
meeracle gemstone cleanser
Apa itu Meeracle Gemstone Cleanser?
Meeracle Gemstone Cleanser + Malachite Stone

Produk terbaru dari Meeracle, pencuci muka pertama yang dihasilkan menggunakan formula penguraian & Gemstone.
Diperbuat dari bahan campuran batu permata.
Cleanser nih sangat berkesan untuk mengembalikan seri wajah seawal cucian pertama!
Kesan ketara dapat dirasai dalam 1-3 hari aje, kenapa cepat??
Sebab bahan-bahan didalamnya digabung & diperkuatkan lagi dengan ekstrak & Malachite Stone...
Cleanser didalamnya berwarna hijau.
Ramai yang pelik, ehh kenapa Cleanser Meeracle ni warna hijau?
Pengasas kata sebab kuantiti penggunaan batu permata Malachite Stone yang banyak & asli buatkan Cleanser tu menjadi warna hijau.
Hampa pernah tengok tak kale batu Malachite Stone? Hijau sokmo !

KELEBIHAN MALACHITE STONE :
  • Control lebihan minyak dikulit muka
  • Anti aging, menjadikan muka awet muda
  • Menyembuhkan muka dari radiasi & chemical
  • Anti keradangan
  • Kulit wajah lebih glowing & shining
Meeracle Gemstone Cleanser diformulasi dari bahan semulajadi sahaja, tak ada bahan kimia yg digunakan & 100% bebas risiko penggelupasan.
Gemstone Cleanser ni pengasas setahun setengah ye duduk dlm bilik lab di makmal rnd Meeracle™, sebab nak pastikan formula betul2 selamat dan berkesan utk para pengguna.
Uji itu uji ni, tak puas hati tukar formula itu tukar ini, sampai 1 tahun lebih barulah dapat dikeluarkan. So uolls jangan risau. Rangkaian produk Meeracle ni bukan produk rebranding @ ciplak.
Ia 100% original & berkualiti

Meeracle Gemstone Cleanser bertemakan hijau semuanya..

BAHAN HEBAT MEERACLE CLEANSER :
  1. Malachite Stone
  2. Aloe Vera
  3. Green Tea
Yang pasti belum ada lagi produk lain di pasaran yang menggunakan khasiat batu Malachite..
Meeracle Gemstone adalah yg pertama & pencetusnya.
meeracle gemstone combo
Meeracle Gemstone ni tak ada complete set ke? 
Day cream & night cream macam skincare lain dekat pasaran?

Set lengkap Meeracle Gemstone adalah set skincare lain dari yg lain dan bebas dari konsep krim-krim pemutih. 
Ia hanya ada 2 produk sahaja yg sangat simple, berkesan dengan harga mampu milik. 
Hampa boleh memilikinya secara berasingan @ 1 set.

Meeracle Gemstone Cleanser berfungsi membersihkan liang pori, mengekalkan kesegaran sepanjang hari serta merawat cela & parut
Meeracle Gemstone Serum melindungi kulit dari kerosakan & berfungsi sebagai make-up based yg sangat halus, tak melekit & ringan pada kulit.

Dalam 24 jam, Meeracle Gemstone Serum akan makin serasi dengan kulit. 
Kesannya kulit wajah bersinar-sinar. Kulit nampak lebih cantik natural tanpa hampa perlu lagi pakai make up tebal berinci2 kerana formulasi Serum Meeracle ni sangat ringan pada kulit, water based & tak melekit. Still selesa walaupun dipakai lebih dari 8 jam. 
Memang best hokehh. Kak ton tak tipu..
meeracle combo
CARA MENGGUNAKAN MEERACLE GEMSTONE SET : 
  1. Basahkan muka dengan air dan letakkan Meeracle Cleanser ditapak tangan
  2. Cuci kulit wajah anda dgn Meeracle Cleanser yg wangi & lembut
  3. Bilas muka dengan air bersih & keringkan
  4. Picit Meeracle Gemstone Serum 2x
  5. Sapukan keseluruh muka & urut lembut sehingga meresap
Siap..!!


feedback meeracle gemstone serummeeracle berkesan
 Whatsapp : +60123347883
Dropship Diperlukan 

FREE POS LAJU

Meeracle Cleanser : RM55 SEM ; RM60 SS
Meeracle Serum : RM85 SEM ; RM90 SS
Combo Cun (Cleanser + Serum) : RM125 SEM ; RM135 SS
KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian MEERACLE GEMSTONE :
 Terus Whatsapp ke :
 CLICK SINI
Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
 Facebook : Intan Beauty Centre
 Instagram : @intanbeautycentre
Syarat Pembelian : Click Sini
 Semak Tracking No : Click Sini

2 comments:

  1. Like.. tgh google2 review and testimoni meeracle ni. Nak try gak rasa.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum sis lepas pakai serum ni kne pakai primer lagi ke

    ReplyDelete