DOLLY V SHAPE BY RZN BEAUTY : SELAMAT TINGGAL PIPI TEMBAM !

Image may contain: 1 person, text
Hampa nak kecilkan pipi yang tembab 
Hampa nak dagu yang runcing , tirus & bujur ?
Muka BESAR dan BULAT tapi badan kurus langsing?
Jadi bahan kawan melawak sebab muka tembam pipi CHUBBY?
Selain hapuskan lemak di bawah dagu yang berlapis2?
Jom pakai DOLLY V SHAPE BY RZN BEAUTY & lihat hasilnya
Image may contain: 1 person, text
Alamak... Badan kurus aje tapi pipi Tembam !
Hampa yang ada masalah pipi tembam nih mesti rasa kurang keyakinan diri kan ?
Ye la ... Hampa akan rasa hampa kurang comel & cantik...
Selain tu kan... Bila pipi tembam nih, hampa akan rasa diri hampa cam gemuk walaupun sebenaqnya hampa tak gemuk...
Ala... La nih bukan susah sebab dah ada produk yang boleh jadikan wajah hampa runcing..
Hampa hanya perlu gunakan DOLLY V SHAPE BY RZN BEAUTY ja 
v shape hi bee venom kaedah
Kulit Kusam, Muka Bulat & Dagu Berlapis-Lapis ?
Org tengok muka nampak macam tua dari usia sebenar kan ?
Jom bakar LEMAK bawah dagu & pipi dengan Dolly V Shape By RZN Sekarang !
Dengan DOLLY V SHAPE BY RZN BEAUTY hampa boleh serikan kulit kusam sambil bakar lemak kawasan muka.
Tak perlu botox, tak perlu sedut lemak lagi.. Best kan!

KEBAIKAN / FUNGSI / KELEBIHAN DOLLY V-SHAPE :
  • Mengurangkan pipi tembam dalam masa 3 hari (terbukti secara klinikal)
  • Memiliki bentuk wajah yang bujur,dagu yang runcing
  • Menegang, menghalus dan melembutkan kulit
  • Anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy
  • 100% tiada kesan sampingan, mempunyai kelulusan kkm,halal & selamat digunakan
DOLLY V-SHAPE BUAT PIPI MAKIN KURUS, DAGU TERSERLAH RUNCING !
Image may contain: 1 person
Opss ! Siapa nih ?? 
Ish hampa kalau tak kenai saja la kan...
Kalau hampa nak taww , MUA Bellaz merupakan Pengguna tegar pada produk Dolly V-Shape Mask nih taww..
Patut la muka dia makin runcing ja kami tengok...
Image may contain: 1 person
Rata rata wanita disini memang ada masalah double chin. 
Tapi sampai bila kita nak "bela" lemak lemak dibawah dagu tu 
Hampa tak nak dagu cantik ke
.
Nak cantik jangan lokek duit hampa! 

Bagi reward pada diri anda sekali sekala. 
Boleh ke boleh

Dah xsabar nk #selfie bila Double chin & lelemak bawah dagu hilang?
#bellaz nak ajak hamoa jadi wanitαΎ³ paling jΓ¨litαΎ³..

CARA MENGGUNAKAN DOLLY V-SHAPE MASK : 
  • Bersihkan wajah & keluarkan mask dari bungkusan
  • Pegang both side di hujung mask
  • Tarik kedua hujung mask ke bahagian tengah bawah dagu
  • Masukkan cangkuk mask di telinga
  • Untuk skin yang Sensitif, Pakai dalam 30minit hingga 1 jam ja tapi untuk Normal skin, Pakai selama 3-4 jam pun tak pa...
  • Selepas tu, hampa tanggalkan mask 
  • Boleh digunakan waktu siang atau malam
  • Boleh menjadi rutin kecantikan hampa & disarankan pakai setiap hari. 
Pastikan muka bersih sebelum penggunaan. Guna selepas muka dicuci & dikeringkan...
Jom tengok testimoni pengguna, dari muka bulat kini dah bujur, bentuk V shape..
Image may contain: 1 person, textImage may contain: 1 person, text
Image may contain: 2 people, text
Image may contain: 1 person, text
No automatic alt text available.
Image may contain: 1 person, text
Image may contain: 2 people, people smiling, text
No automatic alt text available.
Say Bye² To Double Chin πŸ‘‹πŸ‘‹πŸ‘‹πŸ˜ΈπŸ˜Έ
.
DOLLY V SHAPE MASK
.
Kebaikan DOLLY V-SHAPE ni πŸ‘‡
.
✔Mengurangkan pipi tembam dalam masa 3 hari (terbukti secara klinikal)
✔Memiliki bentuk wajah yang bujur,dagu yang runcing
✔Menegang, menghalus dan melembutkan kulit
✔Anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy
✔100% tiada kesan sampingan, mempunyai kelulusan kkm,halal & selamat digunakan
.
πŸ‘‰1 pack ada 5 pcs mask utk kegunaan sebulan
πŸ‘‰1 minggu 1-2 pcs mask
.
Jom dapatkan dolly v shape by Rzn beauty sekarang 😘😘
.
Wsp : 011 23376252
Wsp : 011 23376252
Wsp : 011 23376252
.
COD Area Selayang/ Giant Bt Caves
.
#ManjaSireh
#SuperCarbonRzn
#AuraLensFarraBeauty
#PerfumeParadiseExclusive
#DollyVShapeMask
#PenPemutihGigiRzn
DOLLY V SHAPE BY RZN BEAUTY

KEBAIKAN DOLLY V SHAPE ✔Mengurangkan pipi tembam dalam masa 3 hari (terbukti secara klinikal)
✔Memiliki bentuk wajah yang bujur,dagu yang runcing
✔Menegang, menghalus dan melembutkan kulit
✔Anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy
✔100% tiada kesan sampingan, mempunyai kelulusan kkm,halal & selamat digunakan πŸ‘‰1 pack ada 5 pcs mask utk kegunaan sebulan
πŸ‘‰1 minggu 1pcs mask
πŸ‘‰1pcs mask hanya utk sekali pakai shja, tak boleh di re-use
.
www.wasap.my/60175010862

#DOLLYVSHAPEMASK 
#tipsruncingkandagu 
#runcingkandagu 
#runcingdagu 
#RZNBeauty
Image may contain: phone and text
 #Whatsapp : +60123347883 

 Dropship  Diperlukan

  FREE POS LAJU 

1 Pcs : RM60 SEM ; RM65 SS
No automatic alt text available.
KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian DOLLY V-SHAPE MASK BY RZN BEAUTY :

 Terus Whatsapp ke :
 CLICK SINI
 Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
 Facebook : Intan Beauty Centre
 Instagram : @intanbeautycentre
Syarat Pembelian : Click Sini
 Semak Tracking No : Click Sini

0 comments:

Post a Comment