OMBRETTO AMOURA EYESHADOW & EYEBROW PALATTE : KECIK-KECIL CILI PADI TAPI SANGAT MENYENGAT !

Image result for AMOURA OMBRETTO PALETTE
Tekstur Ombretto ni memang best, creamy powder yang mudah di blend, dan tak mudah berhabuk semasa sapuan. 
1 Pallet yang sangat dwi fungsi, sesuai untuk makeup harian atau untuk hadiri majlis istimewa! Pilihan terbaik untuk newbie juga amatur malah ia antara item makeup wajib ada bagi MUA2 Malaysia tersohor masakini!
TERPAKSA CANTIK DENGAN OMBRETTO!

Dengan 6 warna menarik! Sesuai untuk makeup harian mahupun glam! Buat eyeshadow boleh, eyebrow boleh, shimmer, shading dengan highlight pun bolehh, jimat uolls!
Kiut miut lagi senang nak bawak kemana mana ❤

#amouraombretto
#amouracosmetics
#eyeshadowpallette
Cantik sangat kan mata MUA kite nih
Memang sangat terserlah matanya gara-gara Eeyeshadow "OMBRETTO AMOURA EYESHADOW PALLATE" nih...
Mana tak cantik... Hampa tau eyeshadow nih warnanya pigmented taww...
Warna yang kekal & melekat cun melecun cantik walaupun hampa calit sikit aje
Betol nih... Kami tak tipu hampa..
Senang cakap memang Setanding dengan produk Luar Negara yang harga beratus tu....
Kalau hampa memang nakkan pembayang mata yang sangat Berkualiti & rasa Best bila pakai , Inilah dia...
Hampa mesti kena dapatkan OMBRETTO AMOURA EYESHADOW PALLATE nih
No automatic alt text available.
KENAPA PERLU DAPATKAN OMBRETTO PALATTE NIH 
  • Warna yang sangat Pigmented
  • Eyeshadow yang sangat Berkualiti tinggi malah setanding dengan Produk Antarabangsa
  • Harga yang sangat mampu milik
  • Texture Creamy Powder yang akan terus melekat di mata hampa
  • Sesuai buat mereka yang baru nak berjinak-jinak dengan dunia makeup
  • Ada 6 warna yang sesuai untuk digunakan dengan kegunaan harian (4 Matte & 2 Shimmer) ... Senang cakap sesuai dengan Daily Look... Memang sangat Memikat , Memukau , Menyinar & Mempersona 
  • Boleh digunakan sebagai Eyebrow , Eyeshadow , Highlight , Shading / Bronzer / Highlight jugak.. Senang cakap, Ombretto nih sangat jimat... 1 palatte boleh digayakan dengan pelbagai teknik ikut Kreativiti hampa
  • Sesuai untuk smokey atau glam makeup... Boleh aje mix dengan eyeshadow hampa yang sedia ada untuk buat Glam Look atau hampa mixkan aje dengan 2 warna Shimmer yang ada dalam palatte nih.
  • Palatte yang sangat mudah untuk di bawa ke mana-mana aje sebab size yang sangat comel
  • Warna-warna yang sangat Earthy (Ada 6 Color)
  • Memang sangat menjadi pilihan ramai MUA Malaysia walaupun warna di dalamnya rona yang Natural, Berinspirasikan Summer + Earthy + Gold. Warna-warna yang ada dalam 1 palatte nih boleh digunakan sepanjang tahun ye & bukan bermusim 
No automatic alt text available.
TESTIMONI PENGGUNA OMBRETTO AMOURA EYESHADOW PALATTE : 

KECIL-KECIL CILI PADI! 😍
.
Dari jauh ingatkan pallete dari Tarte, tapi bukan! Nampak sama tapi bukan dia. Hahaha inilah dia pallete serbaguna daripada AMOURA OMBRETTO! 😎
.
.
Dgn saiz mini pocket, sesuai untuk dibawa kemana-mana. Hanya masukkan dalam handbag dan zip! Sesuai digunakan sebagai eyeshadow, dan juga eyebrow! 😘
.
.
Nak buat shading pipi, hidung pun boleh dgn hanya menggunakan pallete Ombretto sahaja. Ramai MUA yg dah berpuas hati dgn Ombretto, korang bila lagi? 😌
.
#TheRatuLegacy
#EnhanceYourBeauty
#AmouraOmbretto
KECIL-KECIL CILI PADI! 😍
.
Dari jauh ingatkan pallete dari Tarte, tapi bukan! Nampak sama tapi bukan dia. Hahaha inilah dia pallete serbaguna daripada AMOURA OMBRETTO! 😎
.
.
Dgn saiz mini pocket, sesuai untuk dibawa kemana-mana. Hanya masukkan dalam handbag dan zip! Sesuai digunakan sebagai eyeshadow, dan juga eyebrow! 😘
.
.
Nak buat shading pipi, hidung pun boleh dgn hanya menggunakan pallete Ombretto sahaja. Ramai MUA yg dah berpuas hati dgn Ombretto, korang bila lagi? 😌
.
#TheRatuLegacy
#EnhanceYourBeauty
#AmouraOmbretto
KECIL-KECIL CILI PADI! 😍
.
Dari jauh ingatkan pallete dari Tarte, tapi bukan! Nampak sama tapi bukan dia. Hahaha inilah dia pallete serbaguna daripada AMOURA OMBRETTO! 😎
.
.
Dgn saiz mini pocket, sesuai untuk dibawa kemana-mana. Hanya masukkan dalam handbag dan zip! Sesuai digunakan sebagai eyeshadow, dan juga eyebrow! 😘
.
.
Nak buat shading pipi, hidung pun boleh dgn hanya menggunakan pallete Ombretto sahaja. Ramai MUA yg dah berpuas hati dgn Ombretto, korang bila lagi? 😌
.
#TheRatuLegacy
#EnhanceYourBeauty
#AmouraOmbretto
Hot selling πŸ”₯πŸ’₯Ombretto Eyeshadow & Eyebrow Pallete.
.
Just whatsapp atiq 0136110403 ✌🏻️
.
#eyeshadowpalette #eyeshadow #eyeshadowtutorial 
#bazarpaknil #plazaalamsentral #pelembabbibir #amouraombretto #amouraagent #amouralovers #amouralipstick #amouracosmetics #lipstikmatte #plazaalamsentral #lipscreammatte #uitmshahalam #makeupartistmalaysia #eyebrowtutorial #pkns #borongmalaysia #borongmakeup #lipscreammalaysia #lipscreammurah #waterproof #tarte #saphora #maclipstick #kyliecosmetics
Image may contain: 1 person, text
Image may contain: 1 person, text
Image may contain: 1 person, text
Image may contain: 1 person, smiling, text
Image may contain: 1 person, text
Image may contain: 1 personImage may contain: 1 person
Image may contain: 1 personKNP cantik sangat ni! tak boleh la tengok color-color timeless #AmouraOmbretto eyeshadow & eyebrow pallete. Mengancam tau lagi2 bila MUA yang pakai
.
1 pallete tu ade matte n glitter mix. Complete utk shading sekali...Jenis creamy texture dari cerah ke gelap. Earth color pulak tu yang boleh match dengan any look!
.
Korang suka tak natural color macam ni? 😍
.
#amouracosmetics #eyeshadow #colouroftheday #makeuplook #earthcolour #nudecolour #makeover
OMBRETTO Eyeshadow & eyebrow palette with 6 very creamy & pigmented shades that you will love love love !!!
.
Buy 2 or more FREE COD Cyberjaya Putrajaya area❗️
Buy 5 or more FREE postage & gift ❗️
Jom cepat cepat ⬇️
πŸ“©πŸ“±DM/ whatsapp +6018 3137923 to purchase or for more infos .
#amouracosmetics #amouraombretto
#kylielipkit #laraalana  #hudabeauty #lipstick #lipcream #matte #mua #makeup #kyliejenner #eyekit #lipmatte #nyx #mac #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #colourpop  #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #shimmer #blush  #makeover  #amouracyberjaya #letscantik #janganmengata #putrajaya #amourachikasOmbretto tidak pernah mengecewakan 😍

Semua dari Ombretto by Amoura 😘 alahai cantiknye mata die orang, kalau korang nak tahu ombretto ni leh buat sebagai eyebrow, shading & eyeshadow taw 3in1 mudah dibawa travel taw 😘 best ke tak? ha tak payah laa travel bawak beg makeup besar2 hehe πŸ˜‰

berminat? meh wasap ⤵️ www.wasap.my/60127590851

#OriginalByAmoura
#AmouraOmbretto
#AmouraLipmatte
#AmouraWaterproof
#AmouraWudhukFriendly
Close up sikit Ombretto Pallete! Sesuai kan untuk daily wear? 😍
•
Kalau taknak over sgt untuk daily makeup, pakai je warna purple or brown yg matte tu. Highlight sikit kat brow bone bagi nampak clean. Kalau nak bagi nampak glam sikit for night out, letak shimmer brown/purple atas lids lepas blend warna yg matte tu.
•
Pigmented sgt tau, sapu sikit je dah nampak warna dia dan ramai MUA dah approved dengan OMBRETTO nie πŸ˜˜πŸ’‹ .
.
Ingat Lipstick, Ingat Amoura
Nak Amoura, Cari Jaz okπŸ’‹

Nak pm/whatapp jaz ~0175213117

#amouracosmetic #amouralover #Wudhufriendly #waterproofseries #eyekit #metallicedition #ombretto
#Whatsapp : +60123347883 

 Dropship  Diperlukan

EXCLUDE POS LAJU 
1 Palatte : RM69 

POSTAGE : 
SEMENANJUNG : RM8
SABAH / SARAWAK : RM12

  FREE POS LAJU 

1 Palatte : RM75 SEM / RM80 SS
No automatic alt text available.
KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian OMBRETTO AMOURA EYESHADOW & EYEBROW PALATTE :

 Terus Whatsapp ke :
 Click Sini

 Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
 Facebook : Intan Beauty Centre
 Instagram : @intanbeautycentre
Syarat Pembelian : Click Sini
 Semak Tracking No : Click Sini

0 comments:

Post a Comment