LEMONEX : TERKURUS TANPA SENGAJA CAM ENOT !

📢📢📢AKAK2 KT LUAR SANA MEH TENGOK NI📢📢📢
Buntu xtau nk buat cmner dh?Rupanya xde la susah nk 'HILANGKAN LOMAK' ------------------------------------------------
.
❝Dh hilang 4 kg,memang terbaek lemonex ni,sekarang dh xtakut nk makan banyak❞ - Kak Milah, Petaling Jaya
.
.
Apa yang bagusnya lemonex ni??
➥ Tidak perlu berlapar
➥ Tidak wajib bersenam
➥ Metabolisme meningkat
➥ Pantas mencairkan 'lomak'
➥ Tenaga bertambah
➥ 'LOMAK HILANG' dalam masa 14 hari
.
.
Lemonex dijamin selamat & boleh membantu korang untuk RAMPING, BERTENAGA, & HOT balik tau 🎉🎉🎉
➜ Lulus KKM
➜ Dh semestinya halal
-------------------------------------------
📲Whatsapp 👉🏻 013-9692382
📲Whatsapp 👉🏻 013-9692382
📲Whatsapp 👉🏻 013-9692382
-------------------------------------------
.
#lemonex #lemonexmalaysia #lemonexnakberatidealbymrideal  #lemonexkemaman #lemonexabangsado #lemonexletskurus #lemonextract #lemonexplosion #lemonexdetox #lemonexkurus #lemonexfatburner #lemonex_malaysia #lemonexkuantan
LEMONEX 
RAHSIA ENOT SEMAKIN LANGSING DAN CANTIK 
LEMONEX adalah minuman campuran botani lemon (Premix Lemon Drink) yang sangat berkesan dalam membantu anda menjadi lebih kurus dan sihat. 
Lemonex sangat berkhasiat dalam Melancarkan Pencernaan,Menstabilkan Tekanan Darah Tinggi,Detoksifikasi Racun Dalam Tubuh,Vitamin C yang membantu menyingkirkan lemak dan sekaligus menurunkan berat badan. 
LEMONEX mengandungi "grapefruit" iaitu buah limau gedang salah satu buah yang mampu mengurangkan berat badan dengan efektif. LEMONEX membantu badan agar lebih bertenaga,singkirkan lemak dengan mudah dan membuatkan anda terkurus tanpa sengaja! 
LEMONEX (30 sachet) 🍋9 KELEBIHAN LEMONEX🍋

1. Tidak perlu berlapar
2. Tidak wajib bersenam
3. Metabolisma cepat naik
4. Detox
5. Cepat mencairkan lemak
6. 3x lebih pantas melangsingkan berat badan
7. Tenaga bertambah
8. 3x lebih pantas kecilkan perut
9. Kurus dalam masa 14 hari 🍋CARA MINUM🍋
1. Minum lemonex 1 sechet 15 minit sebelum sarapan

2. Minum air 2-3L sehari

3. Selepas 7 malam jangan minum manis atau bergula 🍋CARA 3X LEBIH PANTAS DAN BERKESAN🍋
1. Minum lemonex 1 sechet 15 minit sebelum sarapan

2. Air 3L
3. Jangan minum atau makan makanan manis
4. Jangan makan makanan berminyak
5. Senaman ringan 10-15 minit sahaja
6. Kerap melakukan kerja2 yang mengeluarkan peluh. 🍋YANG TAK BOLEH MINUM🍋 ❌ Ibu mengandung
❌ Ibu menyusu
❌ Kencing manis
❌Jantung

Ingredients lemonex "grapefruit" ialah buah limau gedang salah satu buah yang mampu mengurangkan berat badan.

Formular Lemonex
tidak perlu diet ketat
Tidak wajib bersenam

Lepas jam 7malam dilarang minum atau makan manis

Lemonex tiada side efect
Tiada ciri birit
Lawas membuang
Melancarkan darah
Memberi tenaga

Lemonex ada 30 sechet dan setiap hari minum satu sachet sahaja bermakna boleh tahan satu bulan

LEMONEX berperisa 🍋 LEMON yang sangat sedap.

Itu saje dah boleh kurus.

OPSSS!!! TERKURUS TANPA SENGAJA ============================
.
Dulu 146kg, KINI 90 kg. WOWW
Gara2 mengamalkan minum LEMONEX Enot kini berjaya turunkan berat badan.
.
"DULU akak 146kg, kalau akak boleh berusaha untuk KECIK kan badan kenapa tak korang Yg kat luar tu"
(Pengguna & Duta LEMONEX, Enot Pelawak)
.
Dulu Enot pon mengalami masalah Yg sama, Kini Enot tersenyum lebar..dan lebih berkeyakinan dalam kerjayanya
.
Nak kurus macam ENOT tak?

berminat bleh pm sis 0172790861

#lemonex
#lemonexmalaysia 
#lemonexterbaik 
#lemonexterkurustanpasengaja 
#lemonexterhebat 
#lemonexpuncakalam
FUNGSI & KELEBIHAN UTAMA LEMONEX : 
  • Tidak perlu berlapar
  • Tidak wajib bersenam
  • Metabolisme cepat naik
  • Detox (cuci usus)
  • Cepat mencairkan lemak
  • 3 kali lebih pantas melangsingkan berat badan
  • Kesan pelangsingan dalam masa 14 hari
  • Tenaga bertambah 
MEREKA PILIH LEMONEX ? APA YANG BESTNYA :
  • Tidak perlu berlapar 
  • Tidak wajib bersenam
  •  Meningkatkan Metabolisma
  • Detox
  • Cepat mencairkan lemak
  • 3x lebih pantas melangsingkan berat badan
  • Tenaga bertambah
  • 3x lebih pantas kecilkan perut
  • Berat badan menyusut seawal 3hari
4 UNSUR UTAMA YANG DIGABUNGKAN DALAM LEMONEX : 
 
(I) GRAPEFRUIT (BUAH LIMAU GEDANG) 
GrapeFruit atau buah limau gedang sangat berkesan dalam menyingkirkan berat badan yang tidak diperlukan oleh tubuh

(II) LEMON 
Lemon membantu membakar kalori dalam badan melalui peningkatan metabolisme badan.Ia meningkatkan kadar pencernaan karbohidrat dalam badan dan seimbangkan kadar gula dalam darah.Dengan itu ia mencegah insulin yang dihasilkan dan mengurangkan penyimpanan lemak dalam badan.

(III) CITRIC ACID 
Citric Acid/Vitamin C,adalah antioksida yang meningkatkan kadar metabolisma dan membakar lemak tahap maksimum.Menurut kajian,semakin tinggi Vitamin C dalam badan,semakin besar peluang untuk membakar lemak dalam badan.

(IV) NANO SUGAR 
Nano sugar adalah partikal halus sucralose.Ia penganti terbaik untuk gula biasa. 

SOALAN-SOALAN LAZIM TENTANG LEMONEX (Q&A): 

1.LEMONEX UNTUK APA? 
Kuruskan badan,detox,bakar lemak anda dan jadikan anda lebih ringan dan sihat.

2.SUSU ATAU JUS? 
Lemonex dalam bentuk serbuk.Premix Lemon drink.1 sachet dalam air 180ml dan minum.Mudah kan?

3.BERAPA LAMA TAHAN? 
1 botol ada 30 sachet.1 hari 1 sachet 15-30 minit sebelum sarapan pagi. So,1 botol lemonex untuk 30 hari.

4.MEMANG BERKESAN KE? 
Tahap keberkesanan untuk setiap org pasti berbeza-beza.Setiap orang kan badan lain. So far Alhamdulillah customers LEMONEX majoriti berpuas hati,berjaya turunkan berat badan dan siap repeat orders untuk kawan-kawan yg lain.

5.MACAM MANA RASANYA? 
Rasa lemon yang sedap.Walaupun bahan utamanya dari lemon dan grapefruits tapi rasanya sangat-sangat best..tak masam.

6.BERAPA LAMA BOLEH NAMPAK KESAN? 
Kesan penurunan berat badan biasanya dapat lihat seawal 7 hari. Berdasarkan pengalaman dari customers LEMONEX ,ramai yang berat mereka dah mula berubah dalam 1-2 hari sahaja.

7.ADA PANTANG LARANG? 
Actually tak ada apa2 pantang larang pun.Berat anda pasti turun walaupun anda makan seperti biasa dan tanpa senaman lansung. Tapi LEMONEX ada tips mudah untuk anda yang nak penurunan berat badan 3X ganda cepat.

8.ADA SIDE EFFECT TAK? CIRIT BIRIT DAN LAIN2? 
Tak ada side effect yang tak baik.Cirit birit tak ada tapi perut anda akan rasa lebih selesa sebab lemonex melawaskan pembuangan air besar anda.

9.ADA SIDE EFFECT KALAU BERHENTI MINUM LEMONEX? KENA MAINTAIN MINUM?
Tak ada side effect kalau berhenti.Tak perlu maintain.Tapi majoriti customers LEMONEX tetap minum lemonex walaupun dah dapat berat ideal mereka,sebab katanya bagi energy dan boleh makan apa sahaja tapi tetap maintain kurus.Lagipun mudah nak amalkan lemonex.Dan sedap.

10. ADA KKM? ATAU APA-APA SIJIL? 
Lemonex diklasifikasikan sebagai bukan ubat oleh KKM,jadi Lemonex tidak dikawalselia oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah KKM.Lemonex yang dikilang di BOT Industries International Sdn Bhd ini sudah tentu memiliki sijil MESTI,HALAL,GMP dan HACCP

11.KENAPA PERLU BELI LEMONEX ? 
Sebab kami serius dalam bantu anda mendapatkan LEMONEX anda dengan mudah.Kami sgt berpengalaman dalam menguruskan bisnes online. Kami sediakan perkhidmatan CASH ON DELIVERY.Kami juga POSLAJU ke seluruh MALAYSIA.

12.KENAPA MENYUSU BAYI DAN PREGNANT TAK BOLEH MINUM LEMONEX? 
Sebab kita jaga kesihatan baby tersebut buah pinggang die masih baru,perlu dijaga.bukan sebab baby tu akan jadi berak2 tetapi baby tu akan dapat hasil lemonex dari susu ibu.

13.GASTRIK BOLEH MINUM? 
Boleh je nak minum tapi pastikan awak makan macam biasa walaupun awak diet hanya kurangkan makanan berminyak dan manis sahaja.

14. KENAPA PESAKIT 3 SERANGKAI TAK BOLEH MINUM? 
Pesakit itu pasti makan ubat doktor, limau gedang tak boleh minum dengan ubat doktor akan mengakibatkan kematian.



Nota : Setakat ini kami ada cuba dekat pesakit darah tinggi dan dia memang tak pernah makan ubat doktor dan dia ok je minum sampai harini dan boleh kurus,berbeza dengan sebelum ni dia ada try ubat kurus lain effect pening yang teruk dan dia comsume lemonex masih ok dah hampir 2 minggu consume
BEZA CARA DIET BIASA DENGAN LEMONEX :

CARA PENGAMBILAN LEMONEX : 
  • Bancuh 1 sachet lemonex dalam 150ml air putih. 
  • Minum 15 minit sebelum sarapan pagi. 
  • Banyakkan pengambilan air masak sekurang-kurangnya 2 liter sehari 
  • Selepas 7 malam, jangan minum air manis or bergula
  • Jangan makan makanan berminyak
  • Senaman ringan 10-15 minit sahaja
  • Kerap melakukan kerja2 yang mengeluarkan peluh.

PERHATIAN : 
X Ibu mengandung tidak dibenarkan mengambil Lemonex
X Ibu menyusui bayi tidak digalakkan mengambil Lemonex
X Lemonex tidak sesuai diambil oleh Pesakit yang ada masalah jantung. 



TESTIMONI PENGGUNA LEMONEX :
#Whatsapp : +60123347883 

 Dropship  Diperlukan

  FREE POS LAJU 

SEBOTOL : RM140 SEM / RM145 SS
No automatic alt text available.
KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian LEMONEX JUS

 Terus Whatsapp ke :
 Click Sini


 Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
 Facebook : Intan Beauty Centre
 Instagram : @intanbeautycentre
Syarat Pembelian : Click Sini
 Semak Tracking No : Click Sini

0 comments:

Post a Comment