TATI SKINCARE NEW PACKING : LEBIH HEBAT & LULUS KKM

Image may contain: text
Kulit muka Kusam ?
Kulit muka Kasar ?
Kulit nampak Tidak Bermaya ?
Mempunyai masalah Jerawat serta Jeragat ?
Dengan adanya TATI SKINCARE WITH NEW PACKING & FORMULA ini, Insyallah hampa akan rasa effect seawal 3-7 hari taw !
Berkaitan Masalah Tati Dengan KKM Dah Diselesaikan
No automatic alt text available.
Ada tak kawan-kawan kat sini yang hadapi masalah seperti di bawah:
Jerawat yang kunjung tak hilang-hilang.
Jerawat bernanah.
Kulit kusam dan gelap
Pigmentasi dan jeragat
Parut jerawat hitam
Kulit tak sekata
Pori-pori kasar
No automatic alt text available.
Dengan formula berasaskan ALPHA ARBUTIN, GLUTHATION, COLLAGEN, VITAMIN E dan C.
KEISTIMEWAAN TATI SKINCARE : 
  • Menghilangkan jeragat dan pigmentasi
  • Menghapuskan jerawat dan parut
  • Mencegah whitehead / blackhead
  • Mensekata dan mencerahkan tona kulit
  • Membuang sel2 kulit mati dan mengatasi kulit berminyak
  • Mencerahkan warna kulit, menjadikannya gebu dan mulus
  • Melembab, menghalus dan mengecilkan liang pori
  • Menghilangkan kedutan halus dan menganjalkan kulit
  • Membuatkan kulit muka nampak bercahaya dan awet muda
  • Kulit lebih berseri dan glowing semulajadi
  • Tanpa penggelupasan
  • Tanpa hyroquinon
  • Perubahan kulit muka boleh dilihat dalam masa 7 hari sahaja.
No automatic alt text available.
"Segarkan kulit anda dengan formulasi baru kami"

Jangan ketinggalan untuk dapatkan Tati Skincare & Dapatkan kulit yang cantik berseri-seri !
SET #TATISKINCARE 5IN1 TRAIL TERDIRI DARIPADA :
 BEAUTY SOAP CLEANSER (60ml)
  • NOT170505956K
  • Membersihkan kotoran & pori tersumbat di wajah
  •  Membuang sel-sel kulit mati
  • Mengecut serta mematikan jerawat
 DAY CREAM (5gm)

  • NOT170505955K
  • Melindungi kulit dpd sinaran UV yg boleh menggelapkan muka
  • Berfungsi sebagai alas bedak (Makeup Base)
 SUNBLOCK/UV CREAM (5gm)

  • NOT170505957K
  • Digunakan selepas memakai day cream
  • Memberikan extra protection pada kulit
  • Menjadikan kulit semakin gebu & glowing
NIGHT CREAM / THERAPY 1 (5gm)
  • NOT170505953K
  • Menghalus serta melembutkan kulit
  • Membantu pembuangan sel kulit mati
  • Mengekalkan kelembapan kulit
  • Menghilangkan kedutan & garis2 halus
  • Mengecilkan liang pori yang terbuka
  • Mencerahkan kulit tnpa berlaku pengelupasan
  • Menaikkan seri wajah
TREATMENT/THERAPY 2 CREAM (5gm)
  • NOT170505954K
  • Mengecutkan jerawat baru + lama
  • Menyingkirkan jeragat, whitehead & blackhead
  • Memudarkan serta menghilangkan parut
  • Membantu pencerahan berganda
  • Melicin & menyerikan kulit muka
Image may contain: text
Hampa tak yah isau na sebab produk kami mesra wuduk..
Bila masuk waktu boleh wuduk dan terus solat 
Kekal cantik bersama Tati Skincare.. 
Amal yang wajib jangan pernah ditinggalkan

CARA GUNA TATI SKINCARE : 
Siang Hari
  1. Guna Cleanser : Tuang sedikit di tapak Tangan. Buat buih cuci muka sekejap (30 Saat)
  2. Toner (Jika Ada) : 2 atau 3 titik, usap secara perlahan ke seluruh wajah dari bawah ke atas (Kapas@Tangan)
  3. Serum (Jika Ada) : 1 atau 2 pam di tapak tangan, usap secara perlahan ke seluruh wajah dari bawah ke atas
  4. Day Cream
  5. Sunblock
  6. Foundation (Jika Ada)
Malam Hari
  1. Guna Cleanser : Tuang sedikit di tapak Tangan. Buat buih cuci muka sekejap (30 Saat)
  2. Toner (Jika Ada) : 2 atau 3 titik, usap secara perlahan ke seluruh wajah dari bawah ke atas (Kapas@Tangan)
  3. Serum (Jika Ada) : 1 atau 2 pam di tapak tangan, usap secara perlahan ke seluruh wajah dari bawah ke atas
  4. Night Cream
  5. Treatment Cream
EXTRA NOTED :
  • Setiap Cream Disapu Memadai Nipis2 Sahaja.
  • Mencuci Muka Cairan Hendaklah Tidak Terlalu Banyak Dan Cuci Tidak Terlalu Lama
  • Serum Digunakan Selepas 2 Minggu Penggunaan Basic Set.
  • Rehat Muka Selama 7 Hari Dari Skincare Sebelum Guna Rangkaian Produk Tati Skincare.
  • Selain Set 5in1 Tati Skincare juga didatangkan dengan
  • Serum dan Toner (Dijual berasingan)
TESTIMONI PENGGUNA TATI SKINCARE :
Image may contain: 5 people, text
Image may contain: 4 people, people smiling, textImage may contain: 4 people, people smiling, text
Image may contain: 2 people, text
Image may contain: 2 people, people smiling, textImage may contain: 2 people, text
Image may contain: 2 people, textImage may contain: 2 people, close-up
Image may contain: 1 person, smiling, glasses and textImage may contain: 3 people, people smiling, textImage may contain: 1 person, smiling, texttestimoni tati skincare 15
#Whatsapp : +60123347883 

 Dropship  Diperlukan

  FREE POS LAJU 

SEBOTOL : RM65 SEM / RM75 SS
KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian TATI SKINCARE (NEW PACKING) :
 Terus Whatsapp ke :
 Click Sini

 Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
 Facebook : Intan Beauty Centre
 Instagram : @intanbeautycentre
Syarat Pembelian : Click Sini
 Semak Tracking No : Click Sini



7 comments:

  1. saya pakai tati, kulit saya hancur. saya pakai tati paling baru. seminggu saya stop sebab belum sempat repeat order, kulit saya hancur teruk...sampai ke klinik dan kena cucuk untuk hilangkan rengsa tu.

    ReplyDelete
  2. sebenarnya boleh pakai ke tak tati skincare ni ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Check dgn npra.moh.gov.my. ada kenyataan akhbar penarikan balik produk tati therapy cream 1 n 2. Tarikh 26.2.18

      Delete
  3. Baru2 ni ada berita di singapura yg menggatakan Tati tidak boleh digunakan kerana kandungan mercury yg berlebihan, adakan ini benar? Saya pengguna Tati dan saya ragu2 untuk terus menggunakannye. Boleh ke anda tolong jelaskan perkara sebenar. Kerana setakat ni Tati 5in1 tu benar2 berkesan dan ia bagus pada kulit muka saya.

    ReplyDelete
  4. kesan xsama untuk setiap org..cuma kalo nak guna tati juga, try sapu cream2 tu nipis je.. try dulu..semua produk pun lbh kurang sama, kena try n error..sapu nipis je..

    ReplyDelete
  5. Sya mau tanyak tati night sya kok gk da tulusan thrapy cream 1 dan 2 ya, apa pnya sya tati plsu,

    ReplyDelete