SEFH SERUM GOLD : KULIT LEBIH LICIN , SIHAT & GLOWING DENGAN PANTAS !

Alamak.... Comelnye... Ape nih ??
Haaa.... Mai sini kami nak bagitau hampa nih...
Kami teruja dengan produk nih bila ramai customer kami tanya pasai produk baru nih...
Depa bagitau kami... Lepas pakai (Set Combo la) memang rasa perubahan...
Depa laju ja soh kami dapatkan sebab senang untuk depa beli ngan kami hehe...
Eh ! Moh kita bercerita pasai produk nih....
SEPH Poms Serum Gold 
TERBARU dari KAK LINA POMPOM @ ellymazlein !!! 
Juz released!

Serum ni cute macam tuannye! 
Siap ade reben lagik..
Hampa pon boleh cantek & cute macam Elly Mazlein.. 
Memang hampa akan bertambah2 cute kalau hampa pakai sekali dengan sabun pompoms dia tau!

KELEBIHAN & FUNGSI SEFH POMS SERUM :
  • Memperbaiki kulit yg rosak atau kedutan di wajah, bawah mata yg hitam dan kulit yg kusam.
  • Memutihkan wajah dalam waktu yg singkat.
  • Mengurangkan jeragat serta memudarkan parut.
  • Mengecutkan jerawat serta menjadikan liang pori semakin kecil.
  • Mengawal dan menghalang pengeluaran minyak yg berlebihan di wajah.
  • Menjadikan wajah lebih segar, menganjalkan dan melembapkan kulit wajah.
  • Sebagai salah satu agen anti-oksida dan merangsang pertumbuhan kulit baru yg sihat sekaligus menegangkan kulit wajah.
  • Membantu melambatkan proses kedutan dan kehilangan collagen di wajah.
  • Mengekalkan dan mencantikkan solekan di wajah
  • Emas mampu mencegah pori- pori dan jerawat pada kulit wajah kerana emas mempunyai kandungan antibakteria.
  • Kandungan emas boleh membersihkan kotoran dan toksin yg melekat di wajah dan sangat sesuai utk melancarkan peredaran darah.
  • Emas dipercayai dapat menjadikan kulit wajah tampak bercahaya, putih dan halus serta dapat memancarkan sinar cerah pada wajah dengan kandungan Vit C & E di dalamnya yang membuatkan serum ini menjadi sempurna sebagai perawat kecantikan kulit setiap hari.
No automatic alt text available.
CARA GUNA SEFH POMS SERUM :
  1. Cuci wajah dengan sabun lina pom poms soap dulu 
  2. Kemudian keringkan Dan sapu serum di wajah dengan sekata
  3. Kalau hampa guna secara teratur akan dapat melihat keberkesanan lebih cepat 
  4. Sapu kan di wajah setiap pagi Dan malam (2x sehari)
  5.  Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita 
Bagi hampa yang tak tau kan...
Kami nak bagitau nih... Sebenarnye Sefh Poms Serum Gold nih merupakan Produk ke-2 dari Kak Lina PomPoms tau ...
Produk Pertama Kak Lina adalah KakLinaPomPomsSoap yang dah memang Meletop Letop hampa tau...
Image may contain: drink
BAHAN HEBAT DALAM SEFH POMS SERUM : 
Partikel Emas : Membantu untuk memperbaiki kerosakkan sel kulit wajah sehingga wajah nampak lebih Cerah , Halus , Glowing serta Awet Muda.
Vitamin B3 : Membantu untuk melembabkan kulit serta mencegah dari masalah Jerawat
Vitamin C : Berfungsi sebagai anti oksida , memutihkan , mengurangkan kedutan , meningkatkan peredaran darah & akan menjadikan skin semakin lembab
Vitamin E : Bertindak sebagai nutrisi kulit & Anti Oksida yang akan menjadikan kulit lebih halus , segar , lembab & Sihat sepanjang masa
Collagen : Bertindak untuk melambatkan proses penuaan , merangsang penghasilan sel baru , mengecilkan pori & akan mengurangkan kadar minyak
A-HA : Membantu untuk mempercepatkan proses penggantian sel kulit serta akan menghilangkan lapisan sel kulit mati di wajah.

FUNGSI EMAS DALAM SEFH POMS SERUM : 
  • Membantu untuk mencegah pori-pori kulit yang terbuka serta merawat masalah Jerawat coz Emas mempunyai kandungan Antibakteria... So memang ianya sangat membantu untuk membersihkan wajah.. Kandungan Emas juga akan membersihkan segala kotoran serta membuang toksin yang melekat di wajah & ianya memang sangat sesuai untuk melancarkan peredaran darah
  • Emas sangat dipercayai dapat menjadikan wajah nampak lebih bercahaya , putih , & halus serta ianya juga dapat memancarkan sinar cerah pada wajah kerana adanya kandungan Vitamin C & E di dalamnya...Ia akan membuatkan serum ini menjadi sangat Sempurna sebagai Perawat kecantikan kulit setiap hari...
Produk dijamin Bersih & Halal
Telah diperbuat di Kilang yang Berdaftar & Berstatus GMP
100% Buatan Malaysia & Muslim Produk

TESTIMONI PENGGUNA SEFT POMS SERUM :
 #Whatsapp : +60123347883 


 Dropship  Diperlukan

  EXCLUDE POS LAJU 

SEBOTOL : RM60.90
COMBO POMPOMS (KAKLINA SOAP + SEFH SERUM) : RM80

POSTAGE : 
SEMENANJUNG : RM8
SABAH / SARAWAK : RM12
No automatic alt text available.
Image may contain: flower
KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian SEFH POMS SERUM GOLD : 
 Terus Whatsapp ke :
 Click Sini

 Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
 Facebook : Intan Beauty Centre
 Instagram : @intanbeautycentre
Syarat Pembelian : Click Sini
 Semak Tracking No : Click Sini

0 comments:

Post a Comment