i'OLS ILLUMINATOR "BORN TO GLOW MOUSSE" : HIGHLIGHTER PENAIK SERI WAJAH YANG MURAH & BERBALOI !

Yes! Suka sangat barangan Make Up!
Walaupun kami memang suka makeup yang nipis aje natural look...
Memang tak tinggal highlighter tau!
Sebab apa?
Sebab shimmer akan menonjolkan lagi make up kami yang tak seberapa gah ni
i'Ols illuminator "Born To Glow Mousse"
No automatic alt text available.
Kalau hampa nak tau....
i'Ols nih merupakan Highlighter yang super duper bestttt & jimat tau.. 
Hampa just Calit-Calit sikit ja dah glowinggg..
i'Ols "Born To Glow Cream" memberikan kilauan semulajadi pada wajah.
Fungsinya untuk lebih menonjolkan tulang di sekitar pipi dan hidung.....

So serikan wajah hampa tu dengan  kilauan daripada i'Ols illuminator
#IolsIluminator Boleh digunakan sebagai HIGHLIGHTER, SHIMMER, PINKISH BLUSHER, EYESHADOW BASE/ MAKEUP BASED

Apakah i'Ols illuminator???
i'Ols illuminator merupakan produk highlighter berbentuk mousse.
Salah satu produk illuminator yg biasa digunakan adalah drp na**

i'Ols illuminator ini Sweeeeet Pinkish malah Glowinggg sangat.
Serious memang tak akan bercapuk!!
Paling Best sebab dia tak kacau base make up pun. Memang Elok sangat-sangat.
Cantikkk tahap nak fengsaaannn hokey

Hampa tak kan tak mau pakai kot...
TOP MUA (Hampa tengok pic kat atas) punnnnn suka nak guna i'Ols illuminator ni..
Sebab memang hampa tak sangka la illuminator i'Ols nih boleh jadi secantikkk yang hampa tengok...
Image may contain: 1 person
i'Ols ILLUMINATOR CODE SEXY INI AKAN BUAT WAJAH HAMPA NAMPAK LEBIH GLOWING, CANTIK & SHARP!

Haa..Kalau hampa nak wajah tu lebih ON POINT , SEIMBANG & MODEN, waktu makeup hampa memang WAJIB pakai illuminator ni.
Setakat hampa pakai Contour je tak cukup....
Hampa Perasan dak , masa mekap, even lepas contouring pun wajah tu still nampak suram. Takde dimensi orang kata. Tulang pipi tak nampak, tulang hidung pun tak jelas.
Betoi dak ? Senang cakap... Cam hampa tak makeup la...
Sebab tu lah kami bagitau hampa... Hampa kena pakai i'Ols illuminator ni.
Ia akan serlahkan lagi dimensi wajah tu supaya lebih sharp dan berseri-seri.

SEBAB WAJIB PAKAI I'OLS ILLUMINATOR :
  • Bantu nampak wajah lebih Glowing & Cantik
  • Memberi dimensi kepada wajah hampa supaya lebih seimbang dan On Point
  •  Tulang pipi nampak lebih naik ke atas
     Hidung lebih mancung
     Dagu lebih runcing
    • Nampak lebih muda, segar dan moden. Bila tulang pipi dah menonjol, sapu pulak blusher, wow bayangkan macam mana wajah hampa masa tu. Hihi
    • Bantu mata hampa kelihatan lebih besar. Macam mata artis Heliza Helmi tu... Cantik sangat kan?! hihi
    • Jimat sangat. Tahu sebab apa? Sebab illuminator ni boleh juga digunakan sebagai eyebased, blusher atau mekeup based.
    • Diperkaya dengan Vitamin B utk bantu kekalkan kelembutan kulitt.
    • Diperkaya dgn Asid Hyaluronik utk bantu jadikan kulitt lebih lembap. Lepas ni duduk dalam aircond lama2 pun okay je. Kulitt tak jadi kering dan tegang.
    BAHAGIAN YANG PERLU SAPU ILLUMINATOR :
  • Di tulang pipi
  • Di pangkal mata
  • Di kelopak mata
  • Di atas kening
  • Di bawah kening
  • Di ats hidung

TESTIMONI PENGGUNA i'OLS ILLUMINATOR :

 
Image may contain: 1 person, close-up 
Image may contain: 1 person, smiling, close-up 
 
 
 
Image may contain: one or more people and close-up
#Whatsapp : +60123347883 

 Dropship  Diperlukan

  EXCLUDE POS LAJU 

MINI SIZE i'OLS (5G) : RM28

POSTAGE : 
SEMENANJUNG : RM8
SABAH / SARAWAK : RM12
Iols highlighter trial & full ready stock dengan syika banyak nah hampa.

Pos boleh cod boleh. Jauh kita pos jalah yg dekat boleh mai beli kt rumah syika taman desa murni sg dua tau whatsapp +60103774967 utk loc rumah 😘 
#iolsilluminator #iolsilluminatorpenang #muabellaz #muautara #makeupbybellaz #makeuphighlighter
KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian i'OLS ILLIMUNATOR (MINI SIZE-5G):
 Terus Whatsapp ke :
 Click Sini

 Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
 Facebook : Intan Beauty Centre
 Instagram : @intanbeautycentre
Syarat Pembelian : Click Sini
 Semak Tracking No : Click Sini

0 comments:

Post a Comment