CLEARANCE STOCK : BB JELLY LOVERA RM35 SAHAJA !

Image may contain: 1 person, smiling
APA BB JELLY NIH ??
Kalau hampa nak tau...
BB Jelly Cream nih sama aje cam BB Cream biasa TETAPI yang membezakan antara diaorg nih sebab Texture Gel ye...
Siapa yang pernah pakai sure akan tahu....
BB Jelly Lovera nih Texture dia sangat Ringan , Sejuk & Sangat mudah untuk diserap berbanding BB Cream yang biasa...
No automatic alt text available.

Hampa akan rasa bebetol lain lepas hampa pakai  #BBJellylovera by ni!

Kalau Selama ni pakai BB cream ngan CC cream je,so bila dengar BBJelly,eh apa tu?

Bila picit,sapu atas muka,seronok gilee sbb tak payah nak tenyeh kuat-kuat pun , sebab dia bersifat gel then dia memang senang sangat nak blend ngan kulit!

BBJelly ni akan buatkan kulit muka rasa lembut betul,tak berminyak,muka pun glowing tau!

Nak cuci pun super senang tau!
Memang rugi kalau tak cuba,sebab sekali cuba terus rasa nak beli sedozen!
No automatic alt text available.
9 KEBAIKAN BB JELLY LOVERA

  • Mencerahkan kulit serta merta
  • Cover parut atau cela
  • Membantu masalah jerawat
  • Sun block SPF20
  • Mengecilkan pori
  • Menyerikan & mencantikan kulit
  • Meratakan warna kulit
  • Melembabkab kulit
  • Melembutkan kulit 
No automatic alt text available.
Hampa ada masalah kulit muka kasar dan kering dak? 
Hampa penah tak rasa bila hampa pakai Foundation muka hampa rasa Bercapuk-Capuk ?
Kalau ada, kami suggest hampa pakai BB Jelly Lovera nih...
Sebab #BbJellyLovera mengandungi Daun Zaitun yang dapat selesaikan masalah tersebut.
Khasiat daun Zaitun sudah terkenal sejak zaman dulu lagi. 
Daun zaitun mempunyai manfaat antioksidan, dapat membuang kotoran dan boleh melembabkan dan melembutkan kulit.
No automatic alt text available.
BB Jelly with 9-IN-1 instant skin perfector untuk SEMUA JENIS KULIT !!
Formulated di Malaysia, menggunakan 100% bahan-bahan semula jadi & organik yang berkualiti tinggi seperti aloe vera, ekstrak daun zaitun & vitamin B

TEKSTUR BB JELLY LOVERA
  • Berteksturkan Gel
  • Lebih ringan
  • Sejuk serta merta
  • Cepat menyerap daripada BB krim biasa
MENUTUPI CELA DI MUKA
Parut Jerawat
Pori Terbuka
Masalah Jeragat
Masalah Eyebag

KENAPA WAJIB MILIKI BB JELLY LOVERA ?
  • Mesra solat
  • Kulit menjadi glowing secara natural
  • Menutupi kulit kusam & tidak bermaya
  • Tidak berminyak
  • Sangat mudah untuk dibasuh ( pakai air je tak perlu makeup remover )
  • Menambah seri wajah
  • Memberi kesan glowing di solekan
  • Sun block SPF 20+++
  • Kulit wajah lebih lembut dan sekata

TESTIMONI PENGGUNA BB JELLY LOVERA : 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#Whatsapp : +60123347883 

 Dropship  Diperlukan

  FREE POS LAJU 

SEBOTOL : RM35 SEM ; RM40 SS
KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian BB JELLY LOVERA (CLEARANCE):
 Terus Whatsapp ke :
 Click Sini

 Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
 Facebook : Intan Beauty Centre
 Instagram : @intanbeautycentre
Syarat Pembelian : Click Sini
 Semak Tracking No : Click Sini

0 comments:

Post a Comment