AUDELA BEAUTY BY NAD ZAINAL : SIHAT , CANTIK , KURUS MACAM NAD ZAINAL !

"Alhamdulillah, selepas amalkan sebotol Audela, berat badan saya menurun sebanyak 5KG. Bukan tu jer, badan pun rasa ringan sebab hari-hari detox dan kulit badan semakin putih dan cerah"
- Sarah, Pegawai Kerajaan
Image may contain: 1 person, text

AUDELA BY NAD ZAINAL
SIHAT, CANTIK & LANGSING

Audela by Nad Zainal merupakan produ k pertama di Malaysia yang menggabungkan fungsi 5in1 (Detox + Slimming + Whitening + Antiaging + Vitality)

Kualiti Premium!
Mudah, Jimat & Berkesan !
Ws fna 0179001604 skrg!!!
Np:rm229,skrg hrga promosi,jom ws skrg

#Audela #audelamurah #audelapromosi #audelanadzainal #audelabynadzainal #audelabynadzainal_hq #bazaarpaknil #bazarpaknil #salegilagila #sayajualmurah #sayajualprelovedmalaysia #detoks#detox#jomkurus
AUDELA MENAWARKAN MANFAAT 5 DALAM 1 YANG WANITA MALAYSIA MAHUKAN  
☑ Detox 
☑ Slimming
☑ Whitening
☑ Anti-aging
☑ Vitality

Kalau dulu nak kurus, nak putih, nak detox kena beli 3,4 jenis produk kan? 
Sekarang dah tak perlu sebab hampa amalkan Audela ja dah lengkap dengan manfaat-manfaat yang hampa perlukan.... 
Dah tak perlu ank 3-4 jenih dah....
Kiranya Audela nih memang dah Lengkap la...
KEBAIKKAN / MANFAAT AUDELA :
  • Tampil bukan sahaja lebih cantik, tetapi lebih yakin dan sihat dengan Audela Combo Manfaat 5 dalam 1. (Ye, bukan 1 manfaat sahaja ye sis..) .
  • 17 bahan aktif mewah. .
  • 4 jenis stemcell buah yg diimport dari negara Swiss.
  • Selesaikan banyak jenis masalah wanita. .
  • Rasa sedap dan menyegarkan ! Rasa AUDELA pulak teramatlah SEDAP macam rasa MASAM MASAM BERRIES... .
  • Buatkan anda rasa kenyang dan dapat mengurangkan ketagihan terhadap makanan. .
  • Ribuan telah mencuba dan dapat manfaat dari Audela. .
  • Dipack dengan mewah dalam sachet berisi 20grm x 30 sachet ! .
  • Senang dibawa ke pejabat, diminum sebagai ganti coffee atau teh semasa atau sebelum srapan. .
  • Cik abang pasti lebih sayang, rakan sepejabat dan bos pasti akan kagum dengan penampilan dan SERI hampa yang baru. 
These are the 17 active ingredients found in Audela. And all you need is 1 sachet + 200ml of water to consume Audela.

Here's how Audela promotes Detox, Slimming, Whitening, Vitality and Anti-aging.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
• Guarana - used for weight loss, reduce mental and physical fatigue ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
• Swiss apple stem cell - promote vitality and longevity in skin cells ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
• White kidney beans - act as starch blocker, turns starch into absorbable sugar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ • Maqui berry extract - rich in antioxidants, support weight loss, slow aging process ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
• Hydrolyzed peptides collagen - regulate cell growth ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ • Green tea - antioxidants, fat loss ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
• Garcinia cambogia - weight loss, less of a desire to eat than usual, fat burning ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ • Acai berry extract - high in antioxidants, slow signs of aging, dietary fibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
• Ginkgo Biloba - antioxidants, increase energy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
• Gymnema Sylvestre - destroyer of suagr, promote weight loss ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
• Grape stem cell - protect skin stem cells against harmful effects of UV stress, improve skin cell regeneration efficiency ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ • Argan stem cell - defend against anti-aging, antioxidants ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ •Tomato stem cell - protect skin cells from heavy metal toxicity, antioxidants ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
• Apple extract - rich in antioxidants, slow down aging ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
• Goji berries extract - high level of antioxidants, detoxify liver, keep energy and mood up

There you have it! Break down on each active ingredient found in Audela.

#audela #audelabynadzainal #detoxdrink #detoxskin #beauty
BAHAN-BAHAN TERKANDUNG DALAM AUDELA  BY NAD ZAINAL :
  1. Garcinia Cambogia
  2. Green Tea
  3. Gingko Biloba
  4. White Kigney Bean
  5. Gymnema Sylvestre
  6. Guarana
  7. Swiss Apple Stem Cell
  8.  Argan Stem Cell
  9. Grape Stem Cell
  10. Tomato Stem cell
  11. NAC
  12. Hydrolized Peptide Collagen
  13. Maqui Berries Extract
  14. Goji Berry Extract
  15. Apple Extract
  16. Acai Berry Extract
  17. L-Glutathione
CARA PENGAMBILAN AUDELA :
SEMINGGU PERTAMA : 
  • 1 Sachet Setiap Pagi & Malam
MINGGU SETERUSNYA : 
  • Hanya perlu amakan 1 Sachet aje Setiap hari...
  • Seeloknya Pagi sebelom Breakfast
SOALAN LAZIM TENTANG AUDELA :

1. PRODUK APAKAH AUDELA BY NAD ZAINAL?
 Sejenis minuman (Beauty And Health Supplement Drink) dalam bentuk serbuk yang perlu dibancuh dalam air dan diminum untuk kekal cantik, cerah dan kurus.

2. BAGAIMANA PRODUK INI BOLEH MENCANTIK, MENCERAH DAN KURUS?
 Menggunakan formulasi terkini untuk memberi kesan 3-5 ganda.

3. BERAPA LAMA IANYA MEMBERI KESAN?
 Seawal 3 – 7 hari. Tapi dengan banyak minum air kosong dan tidak merokok kesan akan lebih cepat.

4. SIAPA PATUT AMBIL PRODUK AUDELA?
 Untuk remaja akhil baligh dan ke atas yang mahukan kulit cantik, tubuh menawan dan tambah tenaga.

5. PANTANG LARANG:
 Tiada pantang larang. Hanya perlu perbanyakkan mengambil air masak.
 Hanya golongan di bawah tidak sesuai untuk consume Audela By Nad Zainal : 
 Ibu mengandung
 Ibu menyusu bawah 6 bulan
 Ada history masalah jantung

6. JIKA STOP AMBIL AUDELA ADAKAH ADA SEBARANG KESAN SAMPINGAN?
 Tiada! Jika dah stop consume Audela , anda tidak akan mengalami sebarang kesan sampingan seperti berat badan kembali bertambah atau kulit kembali gelap kusam tidak sekata seperti sediakala. Jadi jangan risau!
AUDELA MAHAL ??
KENAPA AUDELA NIH MAHAL ??

3 SEBAB KENAPA AUDELA BUKAN UNTUK IBU MENGANDUNG :
ibu-hamil
1. ADANYA HYDROLYZED PEPTIDE COLLAGEN DI DALAM AUDELA :
  • Terdapat collagen ikan yang mengandungi merkuri yang normal bagi ibu tapi tidak pada kandungan
  • Terlalu banyak merkuri boleh membantut pertumbuhan sistem saraf bayi.... 
  • Walaupun para ibu hamil tidak minum Audela, mereka tetap kena berhati-hati dalam memakan ikan. Menurut American Pregnancy Association, ikan kembung merupakan ikan yang tertinggi kandungan merkurinya. 
  • Jadi ikan apa yang boleh makan? Ikan yang lebih selamat untuk dijamah adalah ikan salmon, tilapia dan udang. 
  • Tapi INGAT jangan makan secara berlebihan nanti kandungan merkuri dalam badan tinggi dan menjejaskan kandungan.
2. KESAN PELANGSINGAN BOLEH MENGANCAM KANDUNGAN !
  • Bukan sahaja Audela malah sebarang kesan pelangsingan sebenarnya TIDAK SESUAI untuk diambil oleh ibu hamil. 
  • PENTING untuk tahu bahawa kesan pelangsingan membuatkan rahim mengecut dan menyebabkan keguguran!
  • Jadi ibu hamil sila BEBETUL pastikan hampa tidak minum atau makan sebarang supplement yang mempunyai kesan kurus.
3. TEH HIJAU AKAN MENGHALANG NUTRIENT UNTUK BABY !
  • Teh hijau menghalang nutrient asid folik dan beberapa zat-zat besi yang lain sampai kepada kandungan. 
  • Asid Folik merupakan nutrient penting bagi kandungan terutamanya pada 12 minggu terawal mengandung.
  • Kekurangan nutrient-nutrien ini akan menjejaskan sistem saraf bayi.
INFO TAMBAHAN : Audela hanya boleh diminum SEBELOM Hamil & SELEPAS hampa Bersalin tau... Dengan SYARAT baby hampa tu dah jangkau umur 6 Bulan !

TESTIMONI PENGGUNA AUDELA BEAUTY BY NAD ZAINAL : 


 
 
#Whatsapp : +60123347883 

 Dropship  Diperlukan

  FREE POS LAJU 

SEBOTOL : RM165 SEM / RM185 SS

Kandungan : 30 sachet (20g setiap sachet)
Berat : 600 gm/btl - 1 bulan
KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian AUDELA BEAUTY BY NAD ZAINAL :
 Terus Whatsapp ke :
 Click Sini

 Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
 Facebook : Intan Beauty Centre
 Instagram : @intanbeautycentre
Syarat Pembelian : Click Sini
 Semak Tracking No : Click Sini

0 comments:

Post a Comment