ASWAD SPRAY SERUM : WAJAH SEGAR BERSERI SOLEKAN TAHAN LAMA

Suka makeup tapi pakai foudation pun bercapuk?
Sapu compact powder kulit tetap nampak tak sekata dan berminyak?
Senang kata, makeup tak tahan lama belum tengahari dah luntur??
No automatic alt text available.
Ramai MUA2 kat Malaysia ni yang guna ASWAD SPRAY SERUM ni sebelum diorang dok melukis kat muka...hehehe...
Diorang yang dah pakar pun kata ok maknanya ok latu si ASWAD SPRAY SERUM ni... 
Bukan calang-calang MUA yang bagi testimoni ni taw...
Hii ualls... selamat hari raya... Semakin ramai yg dh menggunakan ASWAD spray serum. Anda bila lagi?

Serum ini diformulasikan dari 2 bahan utama iaitu bunga witch hazel dan ekstrak kulit limau 
Sblm makeup bleh spray sebagai primer atau Lepas makeup bleh spray utk makeup tahan lama. 
Dan sblm tidur boleh spray utk skin repair
Amboi comel sungguh depa nih kan ??
Patutlah Viral sangat sekarang ASWAD SPRAY SERUM nih... 
Kalau hampa nak tau, Stock masuk aje tak sampai sehari dah licin hokey...
Jom baca kat bawah apa yang menarik tentang SERUM JERAWAT VIRAL 2017 ...
Image may contain: text
Aswad Spray Serum telah diformulasikan dari 2 bahan Utama iaitu Bunga Witch Hazel & Extract Kulit Limau yang sangat membantu untuk :
  • Mengecutkan jerawat
  • Mengecilkan liang pori
  • Menghilangkan parut
  • Merawat luka selepas bercukur
  • Melembapkan kulit
  • Sebagai agen anti penuaan
  • Merawat kulit berminyak
KEISTIMEWAAN ASWAD SPRAY SERUM :
  • Diformulasikan dari bahan yang sangat Berkualiti Tinggi
  • Mempunyai Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia
  • Boleh digunakan pada seluruh bahagian kulit
  • Tidak mengandungi bahan Kimia
  • Telah dikilangkan oleh kilang yang mempunyai GMP
KELEBIHAN LAIN ASWAD SPRAY SERUM : 
  • Makeup tahan lebih lama
  • Makeup tak merekah
  • Tidak akan menyebabkan makeup menjadi Bercapuk
  • Kulit lebih Anjal
  • Akan mengecilkan Liang Pori
  • Melembabkan kulit
  • Merawat masalah kulit Berminyak
  • Menghilangkan kesan Parut
  • Merawat masalah Jerawat serta akan mengecutkan Jerawat dengan Pantas
  • Sebagai agen Ani Penuaan
  • Membantu merawat masalah kulit
  • Merawat luka selepas bercukur
Morning semua... Dah nk raya ni... ada yg nk selit order tak sblm raya nie... Klau nk pm kami na.. #aswadserum #aswadsprayserum #respectyourface #serum2017 #
INFO TAMBAHAN MENGENAI ASWAD SPRAY SERUM : 
  • Boleh dibawa Solat coz tidak mengandungi Alkohol & Bahan Terlarang
  • Produk yang mempunyai Kelulusan KKM (NOT 161201520K)
  • Telah diproses kilang yang bertaraf GMP & Bumiputera
  • Tidak mengandungi bahan kimia
  • Sesuai untuk semua lapisan umur bermula dari 10 tahun & ke atas
  • Lelaki Perempuan boleh guna Aswad Serum
  • Dalam masa 7 Hari aje kulit akan semakin tegang , kurang berminyak malah jerawat akan semakin mengecut. Tapi, Kesan paling maximum setelah habis sebotol penggunaan
  • Serum yang sama sekali Tidak Melekit
  • Serum yang akan meresap terus ke dalam kulit
  • Serum ini tidak akan menyebabkan kulit wajah menjadi berminyak kerana produk ini telah diperbuat dari Water-Base yang akan meresap terus ke dalam kulit & ianya sangat membantu untuk mengatasi masalah kulit berminyak.
CARA MENGGUNAKAN ASWAD SPRAY SERUM :
  • Selepas cuci muka dan keringkan muka menggunakan tuala bersih.
  • Spray pada muka pada jarak 10m dan tutup mata.
  • Ratakan pada muka dan biarkan kering.
AWAS!!! PRODUK INI TIDAK SESUAI UNTUK:
 Kanak -kanak dibawah umur 10tahun
 Menghidap kanser kulit atau penyakit kulit lain seperti seperti ezcema
 Alah terhadap bahan yang terkandung dalam Produk Aswad Skin Energize
No automatic alt text available.
Bagaimana dengan setiap semburan dari ekstrak kulit limau boleh mencantikkan kulit hampa 
  1. Setiap semburan disiang hari dapat menahan kulit wajah kita dari pancaran matahari, mengekalkan kelembapan kulit & kulit sekata apabila mengenakan makeup
  2. Setiap semburan pada malam hari membantu mengecilkan liang pori, menghilangkan parut, menghilangkan garis halus, menghapuskan sel kulit mati dan membantu menghasilkan sel kulit yang sihat
  3. Kesan ketara pada kulit akan kelihatan dengan semburan yang kosisten.
Selamat mencuba

TESTIMONI PENGGUNA ASWAD SERUM : 
Lagi feedback cstmer yg berpuashati...
Anda bila lagi....Alhamdulillah feedback dari customer.. anda bila lagi......
No automatic alt text available.Image may contain: 2 people
Image may contain: 1 person, close-up
Image may contain: 1 person, textImage may contain: 1 person
Image may contain: 1 person, smilingImage may contain: 1 personNo automatic alt text available.Image may contain: 1 person, smiling, close-up
Image may contain: 1 personImage may contain: 1 person, smiling, close-upImage may contain: 1 person, textImage may contain: 1 person, text
Makeup bercapuk bila tengahari?
Makeup tak tahan lama?

ASWAD spray serum ni sesuai utk kulit berminyak ataupun kering sbb serum ni waterbase.. Selain guna sblm apply makeup, serum ni jugak boleh guna utk skin repair utk mslh jerawat, parut dan boleh Mengecilkan liang pori. 
Berminat? Pm kami segera
@fie.ramat 
#serum2017 #respectyourface #aswadserum #aswadsprayserum • Picgaram
#Whatsapp : +60123347883 

 Dropship  Diperlukan

  FREE POS LAJU 

SEBOTOL : RM65 SEM / RM75 SS
Image result for aswad spray serum
KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian ASWAD SPRAY SERUM :
 Terus Whatsapp ke :
 Click Sini

 Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
 Facebook : Intan Beauty Centre
 Instagram : @intanbeautycentre
Syarat Pembelian : Click Sini
 Semak Tracking No : Click Sini

0 comments:

Post a Comment