1MINUTE MIRACLE FOUNDATION : TIDAK BERCAPUK MALAH HARGA BERBALOI !

1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION 🔮🔮
#1minuteMiracleFoundation mengandungi 30% serbuk mutiara??
.
.
apa yg bes sgt serbuk mutiara ni??yg dok tau mkn je..xtau pulak khasiat klu tempek kat muka hari2...
..
Khasiat Serbuk Mutiara Untuk Kulit Yang Cantik
Mutiara mestilah semua pernah dengar kan tp pernah dengar tentang kebaikan mutiara ni utk kulit tak
...
Sorang kawan sya pernah ke negara cina dan salah satu petua kecantikan mereka adalah dgn mutiara samada dgn mengambilnya secara oral dan juga sapuan pada kulit. Mmg kulit diorang ni lawa2 campur dgn pemakanan jugala sbb diorang ni rajin mkn ikan dan sayur mana tak kulit cantik kan
...
Jom kita tengok khasiat mutiara ni utk kulit

Sejak 2,000 tahun yang lalu, perubatan Cina telah menggunakan serbuk mutiara yg dihancurkan dalam ubat-ubat herba sbg rawatan utk awet muda. Serbuk mutiara digunakan secara tradisional dalam minyak urut dan diurut ke dalam kulit untuk mencegah penuaan kulit terlalu awal, radang kulit dan jerawat serta dapat memperbaiki penglihatan serta dapat menenangkan minda 
Khasiat2 lain adalah • Melembut dan mencerahkan kulit
• Mempercepatkan pertumbuhan kulit baru
• Menggalakan penghasilan kolagen
• Menyembuhkan Jerawat
• Mencegah Penuaan Kulit
• Mengurangkan garis halus dan kedutan
• Memperbaiki kulit rosak akibat pancaran matahari dan parut
• Mengatasi masalah pigmentasi dan rona tidak sekata
• Mengecilkan liang roma
• Meningkatkan keanjalan kulit

Bayangkan hari2 kita pergi keja,makeup dengn #1MMF ni..bukan je makeup cntik glowing..tp penuh dengn khasiat perawat.. .
.
Dengan harga RM35.00 sahaja anda dapat semua ni..
.
.😘 BERMINAT MEH WS LEKAIHHH SAYANG² 0196340492
#1minutemiraclefoundationtangkak #1minuteMiracleFoundation #1minutemiraclefoundation #sayajualmurah #sayajualkosmetik #foundationmurah  #uitm #usm #sayajual #begmakeupmurah - #regrann
1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION ( 1MMF) 
FOUNDATION PALING RINGAN DAN TIDAK BERCAPUK 
Muka berminyak? 
Blackhead banyak? 
Kulit kusam? 
Jangan risau! Masalah anda kini boleh dirawat dengan bantuan VITAMIN E & MINYAK ARGAN ...
Yang terkandung dalam Foundation Ajaib iaitu 1 Minute Miracle Foundation. 
100% Halal dan tahan sehingga 16 jam.
Foundation HD berevolusi terkini yang mengandungi Serbuk Mutiara khas untuk wajah Glowing. 
No automatic alt text available.
NEW EXCLUSIVE Look #1minuteMiracleFoundation 
No automatic alt text available.
FREE high quality CHARCOAL Sponge lagiii....

Apa yang best sponge ni?
  • Mampu mengecutkan jerawat(terbukti setelah di kaji)
  • Menghaluskan dan meratakan foundation dengan lebih cantik 
  • Material setaraf beauty blander ori yang berharga RM90..
  • Mampu mengembang 2kali ganda dari saiz asal
Bukan tu jaaaa... 1MMF sekarang dah ada scan barcode..
Untuk apa tu??
Untuk elakkan permainan harga berlaku..
Casing yang custom made...Memang lain dari org lain..
Insyallah susah nak tiru.. Ingredient... Masih samaaa... 
Tetap SECRET OF GLOWING OVERDOSE ...
Image may contain: 1 person, smiling, text
FUNGSI & KELEBIHAN 1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION :
  • Sangat ringan, tak bercapuk atau melekit
  • Lepas 1 minit apply wajah jadi merelip bak mutiara
  • 30% Extract Mutiara (Pasti Lebih Glowing!)
  • 8 gm tahan 2 bulan lebih
  • Wangian melekat di wajah
  • 1 kod warna sahaja SESUAI untuk semua jenis / warna kulit
  • Tahan 16 jam (Tidak berminyak sama sekali)
  • Full coverage
  • Mempunyai Pelindungan SPF45
  • Mengandungi Vit E & Minyak Argan untuk anti penuaan / rawatan kulit rosak
  • Halal (boleh dibawa solat)
  • Mesra wuduk (mudah dibersihkan)
  • Mempunyai Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) - NOT 160201302K 
No automatic alt text available.
1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION INI JUGA 
BERTINDAK SEBAGAI PERAWAT WAJAH

1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION MAMPU MERAWAT MASALAH : 
  • Kulit Gelap & Sunburn 
  • Minyak Berlebihan 
  • Menghilangkan Black Head 
  • Memudarkan Parut 
  • Menghaluskan Kulit 
  • Mencerah dan Melembabkan kulit 
BAHAN TERBAIK DALAM 1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION :
  1. Pearl Powder yang paling halus akan buatkan wajah GLOWING OVERDOSE hingga liang pori pun tak nampak!
  2. Uvinul Easy bertindak sebagai UV Filter
  3. Vitamin E bertindak sebagai Antioksidan & Melembabkan kulit
  4. Methyl Metacrylate Crosspolymer akan membantu untuk melembutkan kulit, mengawal pengeluaran sebun / minyak serta akan menyerap pengeluaran minyak yang berlebihan di wajah
  5. Titanium Dioxide akan membantu untuk melindungi kulit dari sinaran UV
  6. Rice Bran Oil bertindak sebagai Anti Oksidan.. Ia akan membantu mengekalkan kelembapan , membantu memperbaruhi sel kulit yang baru & bertindak untuk memperbaiki permukaan kulit supaya lebih lembut
Image may contain: 1 person, close-up
TIPS CARA KEGUNAAN 1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION ( 1MMF ) :
image Untuk semua customer yang ingin mencuba 1MMF digalakkan untuk merehatkan muka seminggu dari menggunakan krim siang korang..
image Sudah memadai hanya sapu 1MMF untuk waktu siang kerana 1MMF sudah dilengkapi dengan SPF..
image Tidak digalak untuk mencampurkan krim siang dan 1MMF utk penggunaan awal.. 
Bukan ape, dikhuatiri jika terdapat efek atau ketidak sesuaian pada kulit si pemakai.. Tapi, kalau korang try then nampak ok, korang bule try pakai Krim Siang but kalau nampak cam tak brape nak cun melecun tu, STOP pakai DAY CREAM !
image Kesan glowing dapat dilihat dalam sekali pemakaian mengikut suhu cuaca juga.. semakin berpeluh dan panas si pemakai semakin kesan glowing dapat dilihat dgn ketara..
image Selepas seminggu memakai 1MMF dan serasi dengan kulit anda, anda boleh menyambung memakai krim siang anda seperti sedia kala..

JOM MEKAP DENGAN 1MMF!
image STEP 1 - Mula-mula sapu 1mmf dekat dahi, dagu, hidung, pipi kanan & kiri (guna jari pun boleh). image STEP 2 - Ratakan foundation dengan cara dap2 / tekan2 scara lembut dengan menggunakan charcoal sponge. Bila dah sekata, dap2 lagi dekat muka bagi lebih kemas dan glowing..
image STEP 3- Tengok cermin , senyum , tengok comey tak lagi? 😃😍

TESTIMONI 1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION ( 1MMF) :
Image may contain: 1 person, close-up
Image may contain: 3 people, people smiling, text
 Image may contain: 2 people, close-up
#Whatsapp : +60123347883 

 Dropship  Diperlukan

  EXCLUDE POS LAJU 

1 Bekas : RM35 

POSTAGE : 
SEMENANJUNG : RM8
SABAH / SARAWAK : RM12

INCLUDE POS LAJU : 

1 Bekas : RM43 SEM RM47 SS
KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian 1MINUTE MIRACLE FOUNDATION (1MMF) :
 Terus Whatsapp ke :
 CLICK SINI
 Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
 Facebook : Intan Beauty Centre
 Instagram : @intanbeautycentre
Syarat Pembelian : Click Sini
 Semak Tracking No : Click Sini

0 comments:

Post a Comment