DYXY COSMETIC : KULIT FLAWLESS GLOWING MOWING TANPA BEDAK



SEMINIT JEEE DAH FLAWLESS GLOWING MOWING... 
MUKA TAK BERMINYAK PUN.. BESTNYAAAA!
dyxy cosmetic bc cream
DYXY Cosmetic 3 in 1 Rutin Make Up Untuk Kulit Flawless Berseri...

DYXY COSMETIC TERDIRI DARIPADA 3 ITEM IAITU :
  • DYXY BC Cream Foundation
  • DYXY Green Tea Face Mist
  • DYXY Brush
1. DYXY BC CREAM FOUNDATION
dyxy bc cream original
BEST INFO BC CREAM 
Ramai yang tanya mcm mna ye BC CREAM (BCC) ni, betul ke tak perlu pakai bedak da?
Betol ke Tak Perlu nak Apply any Foundation dah ? 
Then lepas apply BCC nih dah tak perlu ke nak apply compact lagi ??
Ishhh ! Betol ke ?
Seriously jawapan kami adalah "YES, BETOL !" ...
Jom baca bawah nih apa yang BEST sangat dengan BCC nih...

BC Cream adalah revolusi baru solekan dari Korea yang menggabungkan BB Cream + Concealer... Krim diformulasikan dengan Mineral & Extract Arbutin yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.

NO COMPACT POWDER
NO FILTER / CAMERA 360
NO PARUT JERAWAT
NO JERAGAT
NO SUNBURN
NO MUKA KUSAM

KELEBIHAN / FUNGSI DYXY BC CREAM :
  • Magic Foundation yang mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
  • SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
  • Kesan Flawless 3D yg nampak macam filter tapi masih natural
  • Texture yang sangat mudah meresap ke dalam kulit 
  • Menjimatkan masa untuk bersiap
  • Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit berjerawat & sensitif
  • Anti-Oily face. Tekstur krim yg sangat ringan & selesa dipakai
  • Mekap Tahan lama sehingga 8 jam
Related image
DYXY BC CREAM FOUNDATION :
  1. Beige : Untuk kulit yang cerah ala2 Chinese ataupun @ cerah sederhana. Tona kulit akan nampak lebih cerah, berseri & paling penting tak bercapuk /cakey
  2. Natural : Untuk tona kulit sawo matang & sederhana cerah . Jgn risau hitam manis pun boleh pakai, dia ikut tone kulit kita. Kulit akan lebih glowing & licin
Apa korang rasa bila ada yang bertanya soalan cam nih ....
"Eh ! Ko nih makeup ke tak nih ?? Kulit ko nampak flawless natural look macam awek korea lah & memang sangat WOW !"

Senang je nak apply BC Cream ni.. Tak melekit, tak berminyak.
Rasa light macam tak pakai apa2 je..... Muka fresh macam tak make up pun. Sesuai la untuk kaum wanita yg tak suka make up tebal....
Korang yg jenis tak suka pakai make up @ apa-apa kat muka tu memang sepadan dgn DYXY BC Cream coz dia ringan tapi boleh cover semua cela.
Jimat dasyat pulak tu.. Tahan lebih 3 bulan !
dyxy bc cream foundation murah
Siap Dlm Masa Seminit Dengan DYXY BC Foundation..
Ya, diulangi.. 1 minit sahaja untuk anda bersiap depan cermin. Tepek je foundation ni macam pakai compact powder lepas tu pakai lipstick sikit bagi tak nampak pucat, zasss siap, dah boleh keluar rumah. Senang kan?
Kalau time rushing, korang bule pakai DYXY BC Cream ni dalam kereta je... Mudah sangat!

DYXY BC CREAM PAKAR MENGHAPUSKAN :
  • Eyebag / Mata Panda
  • Jeragat / Parut Jerawat
  • Tona kulit yang tidak sekata
  • Blackhead / Whitehead di wajah
dyxy 2 tone berbeza
“Akhirnya terjebak jugak dgn DYXY BC Cream foundation. Patutlah kulit orang korea cantik, putih mulus & flawless..Pakai yg ni rupanya. Anis cuba haritu memang best, nampak natural look je, kulit licin & tak bercapuk” -Anis
Image may contain: text


2. DYXY GREEN TEA MINERAL FACE MIST
dyxy face mist
Risau bila jerawat naik?
Lagi-lagi, time period jerawat makin menjadi-jadi naiknya..
Korang pun mula rasa down bila nak berhadapan dgn orang ramai . Nak pula yg bekerja diluar rumah .
Mudah aje.... Korang hanya perlu Spray kan aje jerawat dengan Face Mist, tengok2 semalaman dah kering jerawat tu...

FUNGSI UTAMA DYXY FACE MIST GREEN TEA :
  • Menghilangkan jerawat halus
  • Wajah lebih segar & glowing
  • Kesan melecet sembuh
  • Kulit semakin lembab & tiada lagi masalah kulit kering
Face Mist dari DYXY ni bukan sebarang face mist, ia mengandungi mineral yang sangat bagus untuk kulit muka. Selalu kaum wanita ni kalau guna mekap, takut tumbuh jerawat kan?
Tapi dengan DYXY Face Mist, ia akan dapat melindungi kulit korang dari jerawat & juga masalah kulit kusam.
Dia punya effect glowing tu pulak buat kita rasa macam tak nak berenti dari belek muka kat cermin...
dyxy mineral face mist
DYXY Face Mist The best green tea mist spray !

“I memang suka sangat green tea. Almost everything nak dari green tea. Dari Mouthwash, toothpaste & air pun green tea. Then I found this Green Tea mineral Face Mist by DYXY. Its really refreshing. Lepas mandi spray, lepas cuci muka spray. Sebab bau dia best. Bila i pakai lepas siap makeup, muka jadi lebih glowing. Bila pakai sebelum tidur, bangun esok tu muka mesti rasa lembut je. Sekarang this is my feveret. Sebelum habis ni nanti i akan repeat order”

5 FUNGSI UTAMA DYXY FACE MIST GREEN TEA SPRAY :
  • Sebagai Toner
  • Sebagai Face Mist
  • Sebagai Moisturizer
  • Sebagai Finishing spray
  • Sebagai Makeup remover
No automatic alt text available.
KELEBIHAN / FUNGSI DYXY GREEN TEA FACE MIST :
  • Mengandungi zat mineral
  • Boleh dijadikan base make up
  • Muka fresh & glowing effect serta merta selepas spray
  • Make up tahan lebih lama
  • Bauan green tea yg wangi dan aman
  • Mengurangkan kesan alahan di muka
  • Mengecutkan jerawat pada muka
  • Sesuai untuk kulit muka sensitif
  • Boleh digunakan lelaki & perempuan
  • Muka lembap & segar secara natural
  • Ekstrak teh hijau & Vitamin E Mengecutkan jerawat
  • Makeup tahan lama, tak cakey @ bertompok
  • Pengganti toner dan make up base
  • Anti radang serta lembut pada kulit
  • 100% tiada bahan kimia merbahaya
  • Kulit menjadi lembap, sesuai utk kulit kering & mengelupas
  • Tahan 2 hingga 3 bulan mengikut kekerapan penggunaan
  • Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
  • DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
Isi Kandungan DYXY Green Tea Face Mist 160ml

3. DYXY FACE BRUSH
dyxy brush
KEISTIMEWAAN DYXY BRUSH : 
  • Menjimatkan foundation
  • Bulunya yg padat & mampat
  • Bulu kukuh dan tak mudah tercabut
  • Saiz kecil mudah dibawa kemana-mana
  • Saiz yg mudah dipegang
  • Beauty blender versi berus
  • Digunakan oleh make up artis terkenal
Nampak biasa tapi kesannya jelas berbeza dengan brush diluar sana...

KEHEBATAN DYXY BRUSH :
  • Bulu yang berkualiti tinggi, gemuk & padat
  • Pegangan yang kemas & bulu yang super lembut
  • Hanya perlu 2-3 olesan sahaja
  • Foundation tak bercapuk
  • Senang untuk blend foundation keseluruh muka
  • Menjimatkan foundation sbb tekstur tak menyerap kedalam brush
  • Effect lebih WOW bila dipakai dgn BC Cream DYXY & Face Mist DYXY
No automatic alt text available.
Selain daripada cantik, bulu brush ni jugak padat.
Korang jangan risau sebab kami jual barang yg 100% halal sahaja ye. Brush ni halal, dont worry sebab bulu ni bukan bulu oink2 taw.
Korang yang beli brush dekat luar sana hati-hati yea.
Jangan sampai terpakai bulu yang haram sebab nak murah.
DYXY Brush nie boleh pakai dengan mana2 foundation pun.
Biar mahal sikit pun takpe, asal kita tau dari mana sumber dia.
dyxy set
Kalau beli BC Cream & Face Mist, jangan lupa ambil sekali set yg ada brush DYXY ni.. Barulah lengkap set korang. Kalau mula2 beli set tanpa brush, guarantee korang mesti akan order brush pulak lepas tu. Sebab rasa tak sempurna set DYXY Cosmetic kalau takde brush nya.

CARA MENGGUNAKAN SET DYXY COSMETICS : 
  • Cuci muka menggunakan cleanser korang sendiri
  • Kemudian spray DYXY face mist ke muka 
  • Biarkan seketika sehingga menyerap dalam 1-2 minit
  • Ambil DYXY Brush, Calitkan sedikit pada DYXY BC Cream
  • Akhir sekali, ratakan foundation tersebut ke seluruh muka 
  • Dah Siap !


Image may contain: text
Image may contain: 2 people, textImage may contain: 2 people, camera and text
No automatic alt text available.
Image may contain: 2 people
Image may contain: 2 people
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.Image may contain: textImage may contain: text
#Whatsapp : +60123347883 


 Dropship  Diperlukan

  FREE POS LAJU 
HARGA DYXY BB CREAM FOUNDATION 
RM85 Semenanjung
RM90 Sabah Sarawak

HARGA DYXY GREEN TEA FACE MIST
RM50 Semenanjung
RM55 Sabah Sarawak


HARGA DYXY BRUSH
RM40 Semenanjung
RM45 Sabah Sarawak

HARGA COMBO TERLAJAK JIMAT !

HARGA COMBO A (BC CREAM + FACE MIST)
RM115 Semenanjung
RM120 Sabah Sarawak

Image result for #dyxycosmetic
HARGA COMBO B (BC CREAM + BRUSH)
RM110 Semenanjung
RM115 Sabah Sarawak


HARGA COMBO C (BC CREAM + FACE MIST + BRUSH)
RM145 Semenanjung
RM150 Sabah Sarawak

Image may contain: 1 person, food
KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian DYXY COSMETIC :
 Terus Whatsapp ke :
 Click Sini


 Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
 Facebook : Intan Beauty Centre
 Instagram : @intanbeautycentre
Syarat Pembelian : Click Sini
 Semak Tracking No : Click Sini

1 comment: