NSIS MASCARA : MASCARA VIRAL & TIADA LAGI MATA PANDA !

No automatic alt text available.
Anda inginkan mascara yang boleh menjadikan...
Bulu mata nampak lebih PANJANG ?
Bulu mata nampak lebih LEBAT ?
Bulu mata nampak lebih LENTIK ?
Wudu' friendly ?
Waterproof tapi sanga mudah untuk dicuci tanpa guna makeup removal ?
Tak akan tercabut bulu mata bila cuci ?
Tidak akan menjadikan mata korang cam mata Panda bila dicuci ?
Image may contain: 1 person, close-up
Korang nakkan semua kat atas ?
Alah ape susah... Ada 2 Mascara yang meang MELETOP tau...
Ini adalah salah satu yang memang semua #MUAMalaysia tengah gilakan tau...
Apa lagi kalau bukan NSIS MASCARA 
No automatic alt text available.
NSIS Mascara nih memang Khas buat korang yang berbulu mata lurus , pendek malah tumbuh ke dalam...
Korang hanya perlu guna Mascara aje...
Dah tak perlu nak pakai bulu mata Pelsu dah...
Memang Effect dia sehebat korang pakai bulu mata palsu tau lentiknya...
Is barang baik dah semakin di cari-cari hokey...
Image may contain: 1 person, make-up
PERMINTAAN SEMAKIN TINGGI!!!
● Siapa nak bulu mata TEBAL LENTIK selebat bulu mata mcm Anzalna???
● Siapa nak bulu mata BERBENTUK seperti pakai bulu palsu???
Image may contain: make-up
KELEBIHAN NSIS MASCARA :
  • Memanjangkan bulu mata
  • Melentikkan bulu mata 2X ganda
  • Melebatkan bulu mata (superdense)
  • Waterproof
  • Tidak mencomotkan
  • Tidak berketul
  • Senang di cuci
  • Mesra wuduk
  • Tiada panda eyes
  • Fiber tidak gugur di muka
  • Fiber maskara tapi dalam 1 bekas
  • Berus lebih besar dan senang nak calit
  • Sangat menjimatkan masa
  • Tahan lama
  • Kesan seperti memakai bulu mata palsu
video
CARA GUNA NSIS MASCARA :
Lepas makeup, just apply maskara seperti biasa, apply selapis, bila maskara dah agak kering, apply maskara sekali lagi. (Maskara ni mempunyai fiber, makanya, dia akan menarik bulu mata tu dan sbb fiber tu lah yang menampakkan bulu mata panjang dan melentik )


CARA REMOVE NSIS MASCARA : 
video
Owh ye... Intan nak share ngan korang...
Tengok nih senang sangat nak Remove NSIS Mascara nih....
Memang sangat Mudah tau... Semudah 123 aje nak Remove NSIS Mascara aje...
Guna air pun boleh, guna makeup remover pun boleh...
Tengok tutorial nih... Tenyeh-tenyeh aje dah jatuh berketul-ketul...
Apa yang pasti kan.... Tak ada lagi masalah Mata Panda !
Amacam ? Suka tak ?
Thats why lah NSIS MASCARA nie highly recomended utk uols yg gilakan makeup !
Mua Bellaz yg gojes pon guna tau 


TESTIMONI PENGGUNA NSIS MASCARA : 
Image may contain: one or more peopleImage may contain: 2 people
Image may contain: 1 person, close-upImage may contain: 1 person, close-up
Image may contain: 4 people, close-up
Image may contain: 1 person, textImage may contain: 1 person, text
Image may contain: 1 person, close-upImage may contain: 1 person
Image may contain: 1 personNo automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Image may contain: text
#Whatsapp : +60123347883 

 Dropship  Diperlukan

  FREE POS LAJU

1 Box : RM60 SEM ; RM65 SS
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
 PENGHANTARAN 
KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian NSIS MASCARA
 Terus Whatsapp ke
 Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
 Facebook : Intan Beauty Centre
 Instagram : @intanbeautycentre
Syarat Pembelian : Click Sini
 Semak Tracking No : Click Sini
 




0 comments:

Post a Comment