QM SABUN BLACK QUEEN (QB) : SABUN MURAH YANG BERKESAN UNTUK WAJAH BERMASALAH !

No automatic alt text available.
Sukar mencari pembersih muka yang dalam masa sama mendetox kulit?

Ingin kulit berjerawat, kasar dan berminyak kembali halus anjal berseri2?
Masalah jeragat yang kian menebal di pipi?
Atau bawah lengan kusam berkerak serta celahan kelangkang gelap??
Cuba QM Queen Black Soap, kesan sepantas 1x penggunaan!!
Image may contain: text
Anda nak Kulit yang Lebih Putih ?
Lebih Mulus ? Kulit Gebu ?
Uollsss nak hilangkan Jerawat ?
Uollsss susah nak cari pencuci muka yang dalam masa yang sama Detoxkan kulit ?

Queen Black Soap kan ada !
Kesan sepantas 1xpenggunaan!  
Ingin kulit berjerawat, kasar dan berminyak kembali halus anjal berseri-seri? 
Masalah jeragat yang kian menebal dipipi?
Atau bawah lengan kusam berkerak serta celahan kelangkang gelap?? 
Queen BlackSoap merupakan Sabun hitam tapi boleh memutihkan kulit. 
Pelik tak pelik tu..?.

Sabun hitam ni bukan sekadar memutihkan tapi juga dapat menghilangkan JERAWAT,
wajah bebas dari BERMINYAK, parut-parut JERAGAT pudar, kulit jadi FLAWLESS 
danGLOWING. 
Nak cantik Nak Jelita ?
Queen Black Soap kan ada 😍.
Sekali guna jerawat KECUT SERTA MERTA.... .
Wajah akan lebih bersih dan kulit persis kulit bayi..
Sangat LEMBUT dan GEBU!!
Alhamdulillah testimoni terbaru 
ada masalah eczema dekat kaki
Hari - hari garu.. Gatal nye tak le cakap 
Eczema semakin pulih selepas guna Sabun Black Queen...😱😱😱 Baru 3kali gosok da nampak kesan..
kulit pun makin cerah.. 👍👍👍 Dah 10tahun cuba macam2 ubat x baik2
Alhamdulillah dengan sabun QB masalah setel.... Ada masalah KULIT
Kurap?
Kayap?
Panau?
Meh rawat degan SABUN QB
😍😍😍😍😍 SABUN QB

PM WASSAP:
012-6180738

#JutawanMutiaraAlssakina 
#TeamQmMamaZuera 
#stokisnegeripenang 
#keranamuakujelita 
#sayajualprodukkecantikan #sayajualqueenmutiara #dammedflawless #sabunqb #productbeauty #likeforlike #like4like #like4followers #likeforfollow #sabunqueenblack #queenofmutiaraoriginal #queenmutiarahq

FUNGSI / KELEBIHAN / KEBAIKAN/MANFAAT QM QUEEN BLACK SOAP :
  • Mengecutkan jerawat dengan pantas!.
  • Memudarkan parut dan jeragat degil.
  • Mengatasi masalah kulit berminyak berlebihan.
  • Memulihkan kulit kusam & tona tak sekata seterusnya
  •  mencerahkan kulit.
  • Melembap, menghalus dan mengecilkan liang pori kulit.
  • Menanggalkan daki degil, kulit kasar, ketiak & celahan
  •  badan hitam.
  • Menghilangkan strechmark ibu2 selepas bersalin.
  • Mendapat kelulusan KKM (NOT150703738K).
  • Bleh diguna muka & badan, lelaki juga wanita.
  • Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitif, 
  • resdung atau normal.
  • Guna 2-3x sehari secara teratur untuk hasil terbaik.
  •  Biarkan buih 2-3 minit pada wajah sebelum dibilas.

BAHAN KANDUNGAN DALAM QUEEN BLACK SOAP :
  1. Argan Oil
  2. Charcoal
  3. Collagen

BERAT KANDUNGAN : 
50 GM / PCS

#queenofmutiara 
#fizaStokisQM 
#stokisMelaka 
#sabunqueenblack

CARA PENGGUNAAN QM QUEEN BLACK SOAP
  • Guna 2-3x sehari secara teratur untuk hasil terbaik.
  • Biarkan buih 2-3 minit pada wajah sebelum dibilas.


TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT WAJAH YANG SIHAT
  1. Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan kimia  yang boleh merosakkan muka anda.
  2. Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
  3. Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga boleh disapu pada lengan dan leher.
  4. Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan  pengeluaran sebum minyak. Caranya dengan guna daun bunga tahi ayam.
  5. Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit  sebelum tidur dan bilas dengan air.
  6. Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker  pada muka anda dan biarkan sehingga kering.... Kemudian bilas dengan air.
  7. Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk  pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
  8. Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah. 

KELULUSAN KEMENTERIAN  KESIHATAN MALAYSIA(KKM)
  • QM Queen Black Soap produk 100%ASLI ORIGINAL  dijamin HALAL dan disahkan KKM

PANTANG LARANG QM QUEEN BLACK SOAP
  • Untuk hasil yang baik, Amalkan gaya hidup sihat
  • Kurangkan makanan tidak berkhasiat
  • Lemak tinggi
  • Berminyak
  • Minuman keras
  • Minuman bergas

Kami doakan anda hasil yang terbaik=)

TESTIMONI PENGGUNA SABUN BLACK QUEEN (QB) 

Testimoni dari real cust.. Ambk Sabun Queen Black dan krim malam je..
Jerawat takut nak singgh kat muka tau..
Bau sabun yg wangi..terjatuh cinta..
Tak nak sabun lain doh..😊 Ada yg nak settlekan masalah kulit jerawat,kulit kusam,jeragat?
Ni la penyelesaiannya...😊😊
Wassup 0138294532

#testimoni
#sabunQueenBlack
#GlowTreatmen#sabunqueenblack #QB #QM #CantikbersamaQM
Hai sahabat2 fb... Kejap je dh tengahari kan..
Sahabat cuci muka dgn apa? 
Dh try ke #sabunqueenblack by queen of mutiara?
Tengok, testimoni sabun arang ni..
Kulit jadi licin x bminyak, halus gebu mcm kulit baby dh.
Nak cuba? Meh kak J bg #freesample.. Pm/whatsap detail
+601113111705
Semakin mengganas Sabun Hitam ni😱😱 Jerawat makin mengecik ko.... Susah hati jerawat dn parut dimuka??? Meh PM kakak ... kite consult smpai jadik .. sampai jadik molek semula muka awok😍😍 📞011-24024153
#QUEEN_OF_MUTIARA #Kerana_mu_aku_jelita #SabunQueenBlack #sabunarang #JERAGAT #JERAWAT #kulitkusam #kulitberkerak #KULITBERMINYAK
Hai uolss !! Nah TESTIMONI panas panas !! Nak nangis 😭😭 kalau tngok gambar before ni. Muka penuh dengan jerawat, kulit kusam tak bermaya. 
Skrg ni alhamdulillah sejak guna sabun QB oleh QM ni. 
Jerawat dah hilang muka👸 berseri2 je. 😊😊 Nak say BYE BYE jerawat. 
Rugi sape yg tak guna sabun baik ni. 😘😘 📲 SMS/WHATSAPP 0139311346
📲 SMS/WHATSAPP 0139311346
📲 SMS/WHATSAPP 0139311346

#queenofmutiara #kapsulmutiaraoriginal #kapsulmutiara #sabunqueenblack #sabunqb #damnedflawless
Siapa yg masih tercari2 pencuci muka yg bukan sekadar mencuci... Tapi.... MERAWAT masalah kulit anda.... Ninn diaaa..... #SabunQueenBlack , cuba dan rasai perbezaannya.... 😘😘 #sabunberkualiti
#sabunarang
#merawatkulit
#sabunqueenblackhebat
#jomcuba
"AKAK MAKIN PUTIH"
.
.
Pujian yang semua wanita suka.. Tak kira la tua ke muda.. Semua orang suka pujian macam ni.. 😍😍😍
.
.
Korang taknak ke happy macam customer iols ni?
.
.
Customer iols pakai sabun Black Queen dan Consume QM Kapsul..
.
.
Kombinasi terbaik...!!!!!
.
.
Jom korang, try! 
PM NOW!
012-9660626
#queenofmutiara #qm #sayajualserbukmutiara #nakcantikcarisaya #nakputihcarisaya #gebugebas #malaysia #indonesia #brunei #singapore #queenblacksoap #sabunqueenblack #queenblack #qb #queenofmutiara #jerawathilang #jeragathilang #sabunmagis #madeinmalaysia
Hayy !! Nah TESTIMONI panas panas !! Lagi ni. 
Nak nangis 😭😭 kalau tngok gambar before ni. Muka penuh dengan jerawat, kulit kusam tak bermaya. 
Skrg ni alhamdulillah sejak guna sabun QB oleh QM ni. 
Jerawat dah hilang muka👸 berseri2 je. 😊😊 Nak say BYE BYE jerawat. 
Rugi sape yg tak guna sabun baik ni. 😘😘 Wsap 01127492685
#agentsahqm
#jutawantuah
#sabunqueenblack
#sayagunasayajual

Ini sebahagian aje tau Testimoni pengguna...
Ada Beratus lagi sbenarnye...
Insyallah, Kami akan Update dari semasa ke semasa...

Sukar mencari pembersih muka yang dalam masa sama mendetox kulit?
Ingin kulit berjerawat, kasar dan berminyak kembali halus anjal berseri2?
Atau anda bermasalah bawah lengan kusam berkerak atau celahan kelangkang gelap??
Cuba QM Queen Black Soap, kesan sepantas 1x penggunaan!! FUNGSI & KEBAIKAN QM QUEEN BLACK SOAP : - Mengecutkan jerawat dengan pantas!
- Memudarkan parut dan jeragat degil
- Mengatasi masalah kulit berminyak berlebihan
- Memulihkan kulit kusam & tona tak sekata seterusnya mencerahkan kulit
- Melembap, menghalus dan mengecilkan liang pori kulit
- Menanggalkan daki degil, kulit kasar, ketiak & celahan badan hitam
- Menghilangkan strechmark ibu2 selepas bersalin
- Mendapat kelulusan KKM (NOT150703738K)
- Boleh diguna muka & badan, lelaki juga wanita
- Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitif, resdung atau normal
* Guna 2-3x sehari secara teratur untuk hasil terbaik * Biarkan buih 2-3 minit pada wajah sebelum dibilas
. 
ORIGINAL
. 
WHATSAPP +6012-9776339

#palovabeautycentre #qm #qmblacksoap #queenblack #queenblacksoap #blacksoap #queenofmutiara #sabunqm #sabunqueen #sabunqueenblack #queenblacksoapterbaik #sabunqmori #queenblackk #sabunwajah #sabunbadan #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitkusam #nakcantik #originalproduct #freepostagesm #bazaaronline
 #Whatsapp : +60123347883
 Dropship  Diperlukan
EXCLUDE POS LAJU
Seketul: RM39

POS LAJU
Semenanjung : RM8
Sabah / Sarawak : RM11
#Repost @syafiqahaina with @repostapp
・・・
Jangan lupa bangun tidur cuci muka dengan Queen Black Soap & makan 1 biji Kapsul Queen Mutiara untuk kulit cerah, cantik & flawless
.
@queenmutiarahq @queenmutiarahq @queenmutiarahq @queenmutiarahq
#keranamukujelita
#sabunqueenblack
PENGHANTARAN
KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian QM SABUN BLACK QUEEN (QB)
 Terus Whatsapp ke

Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
 Facebook : Intan Beauty Centre 
 Instagram : @intanbeautycentre
Syarat Pembelian : Click Sini
 Semak Tracking No : Click Sini 

0 comments:

Post a Comment