JEMAIMA WHITENING PILLS : CERAH SEAWAL 5 HARI !

Nak Putihkan Muka dan Seluruh Badan?
Nak Hilangkan Masalah Jerawat?
Jemaima Whitening Pills Boleh Selesaikan!
Apa itu Jemaima Whitening Pills

JEMAIMA WHITENING PILLS adalah supplement yg berfungsi mencantikkan kulit kita dpd dalaman, mencerahkan kulit, menjadikannya lebih gebu dan anjal, bebas minyak serta bebas jeragat. Ia sangat berkesan seawal 5 hari kerana formulasinya menggunakan manfaat sisik ikan merah sebagai bahan utama.


JEMAIMA WHITENING PILLS adalah antara produk BEST SELLER di market online sekarang. Ramai yg dah dengar tentang Jemaima whitening pills ni tapi tak ramai tau mcm mana nak ambik, apa kelebihan dia, siapa boleh ambil..

7 HARI JERAWAT HILANG! JEMAIMA WHITENING PILLS telah menggunakan Collagen yang paling MAHAL & TERBAIK untuk memutihkan kulit. Ianya dari SISIK IKAN MERAH iaitu salah 1 collagen yg terbaik di DUNIA kerana dapat menghasilkan sel-sel baru dalam badan kita serta memberi kesan positif dari dalam & luar tubuh dengan cepat.


KHASIAT JEMAIMA WHITENING PILLS :



  • Mengurangkan kedut-kedut & garis halus
  • Agen semulajadi utk mencerah & memutihkan kulit
  • Membantu melindungi kulit dari sinaran UV
  • Sebagai antioksidan, anti radang, anti kanser & mampu mengawal masalah leukemia
  • Membantu mencegah penyakit alzheimer
  • Mengawal tekanan darah tinggi & penyakit diabetes
  • Bahan kandungan ikan merah sumber kolagen yg sangat elastik
  • 6000 kali lebih efisien dari vitamin c biasa

PERHATIAN SILA JANGAN GUNA PRODUCT INI KALAU ANDA TAK INGIN UNTUK CANTIK & FLAWLESS  


 BAHAN KANDUNGAN JEMAIMA WHITENING PILLS :
  1. Vitamin C
  2. Collagen Sisik Ikan Merah
  3. Astaxanthin


Kenapa Anda Perlu Memilih Jemaima Whitening Pills
  • Mengurangkan garis-garis halus dimuka dan kedutan
  • Berfungsi sebagai antioksidan pada kulit
  • Melembutkan & melicinkan kulit
  • Menghasilkan sel-sel kulit baru
  • Kulit menjadi lebih halus, putih merona
  • Mencerahkan & melembutkan kulit wajah
  • Membuatkan kulit lebih kenyal dan gebu
  • Kuku dan rambut lebih kuat, tak mudah patah atau gugur
  • Mengatasi masalah kulit kering, berminyak dan kusam
  • Mengaktifkan kolagen yg menjadikan kulit anjal seperti kulit baby
  • Mengurangkan kemerahan yg diakibatkan oleh radang @ kulit sensitive
  • Mencegah & menghilangkan blackhead, whitehead dan bekas jerawat
  • Memudarkan tanda penuaan pada kulit dan mengecilkan pori-pori
  • Kulit kering / pecah-pecah kembali sembuh dan semakin halus
  • Menyekatakan tona kulit, mencerah dan membuatkan kulit bersinar
  • Bibir & sekitar puting yg hitam menjadi merah pinkish kerana pigmen gelap makin berkurang
  • Memutihkan ketiak hitam, siku, flex dan noda serta celah lipatan lain yang hitam tanpa pengelupasan
  • Mencegah muka dari naik jerawat & mempercepatkan proses penyembuhan jerawat


BERJEMUR LAMA PON TAK LEGAM

Cuti haritu berjemur kat pantai habis burn kulit i, kawan tanya mcm mana boleh cepat putih balik ni? Jemaima la jawapannya!
Alhamdulillah, suka sangat dgn pil ni. Harga berpatutan & cepat pulak effect dia. Memang berbaloi sgt

Ramai yg dah berjaya putih gebu hanya dalam masa SEMINGGU JE

ANTARA BAHAN JEMAIMA WHITENING PILLS ADALAH ASTAXANTHIN

Astaxanthin adalah salah 1 bahan utama yg terdapat dlm JEMAIMA WHITENING PILLS yg berupaya untuk MENCERAHKAN KULIT dari dalam secara NATURAL & CEPAT.

Baru berapa hari amalkan Jemaima dah putih. Say Bye to sunburn & kulit kusam.
Jom korang kite dapatkan Jemaima sekarang

Sekarang ni semua berebut-rebut nak Jemaima Whitening Pills

Kenapa
Sebab feedback & testimoni Jemaima ni amat mengejutkan kalau korang nak tau.
Kalau dulu pakai produk lain lambat.
Dulu paling cepat average sebulan baru nmpak kesan kan
TAPI sekarang Jemaima Whitening Pills boleh dikatakan 90% cust dapat feedback dlm masa 5 hari!
Serius power

KESAN PANTAS & SELAMAT SEAWAL 5 HARI 
  • BERBENTUK PIL (KAPSUL)  : Mudah diambil. Tak ada rasa pahit, hanya telan & minum air kosong sahaja. kalau uolls jenis yg susah nak minum supplement lain jenis cecair ke, Inilah penyelesaiannya
  • TAK BAHAYA : Kepada uolls yg takut nak inject-inject ke, ambil je Jemaima Whitening Pills. Jangan risau, jemaima tak ada side effect pon. Hanya telan shja. Senangkan?? Tak perlulah nak ambik INJECT yg beratus-ratus & tak jamin keselamatannya tu haa..
  • BAHAN NATURAL : Bahan kandungan yg terdapat dlm JEMAIMA WHITENING PILLS semua berkualiti premium! 
COLLAGEN : Jemaima dari SISIK IKAN MERAH, Bukannya collagen biasa. Collagen ini paling mahal & berkualiti. 
ASTAXANTHIN : Kesannya lebih efektif beribu kali ganda berbanding vitamin lain dan juga
VITAMIN C : Yang memang popular untuk mencantikkan & menghaluskan kulit.
  • SELAMAT : Tak ada bahan kimia, Tak ada kesan buruk & selamat digunakan. Mak2 pun boleh guna juga
  • PENJIMATAN BERGANDA : Hanya pakai 1 produk sahaja, Jemaima Whitening Pills dah boleh putih & siap boleh hilangkan jerawat. Tak perlu cucuk yg mahal2, tak payah pakai skincare. Dan lepas ni bila holiday kat pulau dah tak perlu beli sunblock mahal2.
  • MUDAH : Saiz Botol yang kecil mudah untuk dibawa kemana-mana

Anda Kini…

TAK PERLU buang duit banyak2 utk produk lain
TAK PERLU pakai make up & bedak tebal
TAK PERLU malu dah lepas ni, confrm ramai yg memuji kulit anda
TAK PERLU risau kalau nak bersukan
 TAK PAYAH  TAK PAYAH  semua TAK PAYAH lagii… 
Sebab JEMAIMA WHITENING PILLS adalah jawapannya 

Yang PALING PENTING ada kelulusan KKM

CARA PENGAMBILAN JEMAIMA WHITENING PILLS :
  • Makan 1 biji pagi sebelum sarapan
  • 1 Biji pada waktu malam sebelum tidur
  • Sebotol penggunaan tahan untuk 30 hari
  • Sesuai untuk lelaki & wanita 16 tahun keatas
  • Ibu mengandung 6 bulan keatas boleh ambil
  • Boleh diambil semasa period

NOTED :
  1. Untuk hasil optimum minum banyak air kosong
  2. Jemaima Whitening Pills mencerahkan kulit dalam masa 2 minggu
  3. Mengandungi 60 kapsul tahan utk sebulan



TESTIMONI JEMAIMA WHITENING PILLS


TIPS PENGAMBILAN JEMAIMA WHITENING PILLS : 
Anda yang sudah mengambil Jemaima, Jangan lupa utk minum air secukupnya ya. 
Ambil apa-apa supplement pun mesti kena cukup minum air. 
Ia berfungsi untuk flush toksin dahulu, baru produk boleh berkesan. 
Lagi-lagi musim panas ni, kami nasihatkan anda mengambil air dengan secukupnya.
Kalau boleh detoks dahulu sebelum mengambil Jemaima ia adalah untuk kesan yang lebih hebat. Ambil makanan yang sihat. You are what you eat too. 
Lebihkan buah-buahan, sayur-sayuran & kurangkan oily food.

KAMI DI INTANBEAUTYCENTER2 MERUPAKAN AGEN SAH !

 Fast Respond 
#Whatsapp @IntanBeautyCentre : +60123347883
 Dropship  Diperlukan

FREE POS LAJU
HARGA KAMI :
Sebotol : RM100 SEM RM105 SS

PENGHANTARAN

KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian JEMAIMA WHITENING PILLS
 Terus Whatsapp ke

Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
 Facebook : Intan Beauty Centre 
 Instagram : @intanbeautycentre
Syarat Pembelian : Click Sini
 Semak Tracking No : Click Sini

3 comments:

  1. sya dah beli dah product ni, nak tanya sikit selama consume product ni, ada pantangan apa2 tak? contoh cafein ke

    ReplyDelete
  2. Kenapa background gambar testimoni sebelum=cerah (which makes the consumer nampak gelap) & selepas=gelap (consumer nampak cerah)? Ilusi optik sangat. Ada tak testimoni yang guna background yang sama? Or pengcahayaan sebelum & selepas yang sama? Terima kasih

    ReplyDelete