SUPERKING 18 ONE MB : MURAH & SANGAT MEMBANTU LELAKI MENJADI HEBAT !

Auch image 
Apakah ini image
Mesti ramai yang tertanya-tanya kan...
Sebenarnye ramai Kaum Adam yang Whatsapp Intan tanye untuk Supplement Lelaki nih...
So Intan tak berani sangat nak main Gamble aje amik...
Tapi kali nih Intan amik Product yang KHAS buat Kaum Adam plak ye 

Adakah anda kaum adam mengalami masalah Size yang kurang memuaskan 
Adakah anda juga mengalami masalah dalam memuaskan Nafsu Isteri 
Adakah anda inginkan "Adik Kecik" anda semakin Power
Badan anda semakin Sado 
Stamina ketika Beraksi semakin Champion 
Badan yang semakin Cergas 
Kalau anda inginkan semua di atas... 
Kami berikan anda sesuatu yang akan membuatkan anda Boleh Tersenyum PUAS 
Anda harus mencuba & dapatkan "SUPER KING 19 ONE MB" sekarang 


SUPER KING 18 merupakan sebuah produk bercirikan supplement untuk lelaki dan popularitinya diketahui umum adalah yang TERBAIK dan PERTAMA di Malaysia... 

Super King merupakan product Lelaki yang telah mempunyai Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM - MAL11095034T) malah Super King 18 juga telah dihasilakn secara Klinikal Makmal & ianya berpandukan piawaian ketat & kawalan Tinggi....
Super King 18 telah dirumus khas oleh Pakar-Pakar Kesihatan yang Terkemuka di Seluruh Dunia & ianya hanya Berasaskan 100% Herba yang telah Terpilih...
Super King bebas dari Bahan Kimia & ianya telah Terjamin Selamat Tanpa sebarang Kesan Sampingan / Side Effect ....


RAHSIA OTOT NAIK DENGAN CEPAT
Memperkenalkan SUPER KING (DOUBLE G HERBS)
Ramuan 3 herba natural terhebat iaitu :
  1. Eurycoma Longifolia.
  2. Smilax Myosotiflora.
  3. Helminthostachys Zeylanica.
Meningkatkan hormon TESTOSTERONE Ke 400% dalam masa 1 MINGGU SAHAJA 
NO TESTOSTERONE = NO ENERGY = NO MUSCLE
KEBAIKAN BILA TESTOSTERONE MENINGKAT :
  • Menjadikan anda sentiasa bertenaga untuk aktiviti sukan & bekerja
  • Mempercepatkan pembesaran otot
  • Meningkatkan nafsu & keinginan seks (Khasiat Eurycoma Longifolia).
  • Menghilangkan lemak di perut
Dengan kata lain, SUPER KING memberikan anda TENAGA, MEMBAKAR LEMAK & MEMPERCEPATKAN PEMBESARAN OTOT KETIKA WORKOUT 

KELEBIHAN SUPER KING 18 : 

Guna handphone setiap hari, Bateri habis pandai pulak cari charger.
Guna “Adik Kecik” bawah tu setiap hari dan setiap masa, tapi bila dah “Kong” dan tak berfungsi, kepala otak terus jem sebab tak tau nak buat macam mana 

Dah mati pucuk baru nak cari ubat.
Jangan macam tu bro 

Pandai guna pandai lah jaga.
Jangan lah main hentam sebarang je.
Beli kereta baru, tukar sport rim harga ribu-ribu tiada masalah

Tiap-tiap bulan kereta masuk bengkel sebab nak servis tukar minyak hitam.
konon-konon nak jaga enjin sebab dah lanyak kereta kesana kemari.
Tapi yang dalam seluar tu buat lanyak setiap malam, tak kan tak servis bro 

Harga tak sampai ribu-ribu. Sebotol hanya RM180 sahaja untuk sebulan....

SUPER KING 18 MAMPU MERAWAT MASALAH SEPERTI :

  • Merawat mati pucuk
  • Mencegah mati pucuk
  • Memberi tenaga berganda
  • Ukuran saiz lebih ketara
  • Badan lebih cergas
  • Otot-otot badan dan otot “boboi” lebih kembang

KELAKIAN OPTIMUM

  • Membaik pulih tenaga batin.
  • Merawat mati pucuk.
  • Memastikan alat sulit keras & solid.
  • Tahan lama ketika beraksi (45minit).
  • Meningkatkan kualiti & kuantiti sperma.
  • Saiz alat sulit akan kelihatan berbeza (besar & panjang) jika diamalkan secara konsisten selama 3 bulan.

AKTIVITI SUKAN

  • Meningkatkan tenaga & stamina.
  • Membina ketahanan & fokus.
  • Meningkatkan sistesis protien untuk otot.

KESIHATAN

  • Mencegah diabetis & darah tinggi.
  • Mengawal paras gula dalam darah.
  • Mengurangkan kolestrol.
  • Membakar lemak.
  • Membaiki sistem peredaran darah.
  • Memperbaiki sistem imun.
  • Meningkatkan kesihatan kardiovaskular.

CARA PENGAMBILAN SUPER KING 18 : 

  • Super king hendaklah diambil satu kapsul selepas1/2jam sarapan pagi dan satu kapsul selepas 1/2jam makan malam atau sebelum tidur.
  • Satu hari dua kapsul sahaja.
  • Hendak lah minum 10 gelas air setiap hari untuk keberkesanan dan kesihatan yang baik.
  • Untuk hasil terbaik, gunakan selama 90 hari digabungkan dengan diet dan senaman.

NOTA TAMBAHAN : 
Jika anda ada mengambil ubat-ubatan lain contohnya seperti :
Antibiotik, supplement putihkan muka, fat bunner (kempis perut) dan sebagai nya, anda perlu jarakkan sekurang-kurangnye 2 jam sebelum ATAU 2 jam selepas untuk mengambil Super King untuk elak ia mencuci herba Super King
Jika anda mula mengambil Super King secara konsisten dan berdisplin selama 3 bulan, anda akan lihat perubahan ketara pada zakar dan otot2 badan anda.


JAMINAN KAMI :

  • Kesan seawal 7 hari.
  • Berasaskan herba & 100% selamat.

KESAN SELEPAS MENGAMALKAN SUPER KING 18 : 

Anda tentu tertanya-tanya tentang tahap keberkesanan produk Super King 18 ini.... Bagi penjual seperti saya, saya telahpun mendapat banyak positif feedback daripada pelanggan-pelanggan kami mengenai produk Super King 18 ini.
Antaranya ialah :
  1. Capsule Super King 18 memberikan anda tenaga sepanjang hari. Pengambil Capsule Super King 18 akan dapat rasakan ada tenaga tambahan untuk melakukan tugas-tugas harian.
  2. Produk ini dapat mengembalikan tenaga batin anda. Tenaga dan stamina seks akan meningkat setelah beberapa hari mengambil produk ini.
  3. Super King 18 Supplement ini juga dapat mengembalikan kekerasan dan ketegangan zakar. Pelanggan kami memberitahu bahawa setelah mengambil Super King 18 Supplement, zakar mereka dapat mencapai kekerasan dan ketegangan yang maksimum. Malahan, zakar juga cepat kembali tegang dan kera setelah mengeluarkan airmani(terpancut).

TANDA-TANDA MATI PUCUK 

Kalau korang nak tahu.... 
Mati Pucuk nih ada 4 Jenis tau..
Di bawah nih Intan akan berikan sinarai 4 jenis tersebut....
Sekadar untuk menambah pengetahuan kite ye 

SILA BERIKAN LEBIH PERHATIAN SEKIRANYA ANDA MENGALAMI : 
  1. Zakar langsung tidak mampu menegang. Ia adalah jenis mati pucuk yang gawat dan biasanya berlaku pada kadar 1 dalam 100 lelaki. Ia mati pucuk yang paling di takuti lelaki.
  2. Zakar lembik dan tidak berupaya senggama. Mani keluar sebelum senggama. Ia adalah jenis mati pucuk yang mendukacitakan. Ia biasa di ubati dan mungkin boleh berpunca dari amalan pemakanan serta kesan psikologi dan penyakit tua.
  3. Zakar tegang tetapi tidak boleh memancutkan mani. Ia juga termasuk mati pucuk, bukan tanda lelaki itu kuat tenaga batin. Lelaki terpaksa berhenti senggama kerana keletihan dan kejerihan.
  4. Zakar yang tidak tegang seperti biasa. Ia juga adalah jenis mati pucuk. Ada yang mengelarnya sebagai lemah syahwat atau lemah tenaga batin. Jenis ini akan di hadapi oleh semua lelaki.

Amalkan super king sehari dua biji selama 3 bulan untuk anda merawat,mencegah dan membantu anda lebih cergas dan bertenaga.


Dapatkan Segera Super King 18 One MB sekarang bagi membantu anda merawat masalah yang sedang anda alami....

TESTIMONI PENGGUNA SUPER KING 18 ONE MB


Kalau nak ikutkan banyak lagi testimoni tau...
Tapi Intan rasa cukup la dulu yang hado...
Nanti Intan akan update serba sedikit ye....
Amacam 
Korang rasa TERUJA tak 
Kalau TERUJA tu laju-laju la Whatsapp kami SEGERA 

KAMI DI INTANBEAUTYCENTER2 MERUPAKAN STOKIS SAH !

 Fast Respond 
#Whatsapp @IntanBeautyCentre : +60123347883
 Dropship  Diperlukan

FREE POS LAJU
HARGA KAMI :
Sebotol : RM160 SEM RM165 SS

PENGHANTARAN

KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian SUPER KING 18 ONE MB
 Terus Whatsapp ke

Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
 Facebook : Intan Beauty Centre 
 Instagram : @intanbeautycentre
Syarat Pembelian : Click Sini
 Semak Tracking No : Click Sini

0 comments:

Post a Comment