GLUTACAPS™ : BERTINDAK LEBIH PANTAS & HARGA BERBALOI !


PUTIH GEBU SATU BADAN 
Mengembalikan Keyakinan Diri Wanita 
hanya dengan mengamalkan GLUTACAPS GLUTATHIONE PLUS 

Pasti anda LEBIH GEBU , LEBIH CERAH , LEBIH PUTIH & LEBIH CANTIK 

Amaran: Jangan Makan Glutacaps Kalau Suka Berkulit Gelap

Yes   Seriously produk Glutacaps ini mampu mencerahkan kulit anda.... .
Jika sebelum ini colagen di pasaran tidak mampu atau lambat memberi kesan pada kulit anda...
Sekarang anda jangan pikir² lagi cepat try "GLUTACAPS L-GLUTATHIONE PLUS" pula.

Anda inginkan kulit Cerah sewal 3 Hari 
Glutacaps mampu memberikan kecerahan seawal 3 hari buat anda 

Product nih memang gila kentang la berkesan....
Ia mampu memberikan anda Putih , Putih & Putih ....
Dalam 3 hingga 4 hari paling cepat anda akan merasa & melihat kesannya....
Ada jugak customer yang dah rasa effect seawal 15jam sahaja image
Buat pengetahuan anda, Glutacaps nih bukan untuk memberikan kesan Putih & Cerah aje tau tapi badan pun akan lebih Bertenaga , Tidur lebih Nyenyak berbanding sebelom nih...
Glutacaps bertindak dengan memutih &  mencerahkan kulit diseluruh muka dan badan secara rata, ia berfungsi menjadikan kulit lebih lembap dan lembut, mengatasi mslh kulit kering serta membasmi jerawat.

Glutacaps Pil Pencerahan Seluruh Badan - Memutihkan Seluruh Kulit Dengan Lebih Cepat & Berkesan .
Anda ada masalah tona kulit tak sekata dan gelap
Jerawat & parut jerawat yang banyak dimuka
Kulit tak bermaya & kusam

Mesti rasa stress kan bila masalah kulit byk sangat. 

Nak keluar pun…hmm…rasa tak yakin je..
Kene pakai mekap tebal sikit baru rasa ok..


Woww 
Tak sangka betul atlast ada jugak produk yang betul-betul berkesan 
Baru 1 minggu guna kesan dah nampak dekat muka, tapi ape yang mengejutkan seluruh badan sekali putih, siyes tau dengan Glutacaps memang sangat best
Kalau anda nak tahu... Ini merupakan 1st produk pemutihan yg paling banyak ingredient di Malaysia...
1 kapsul mengandungi 500mg yang bebas dari bahan kimia sebab tu kesannya cepat. 
Dalam masa 12 jam badan kita memerlukan lebih 500mg gluta untuk pencerahan kulit....
Jadi kalau 24 jam, ngam2 lah 2 biji untuk kesan yg cepat....
Dengan Glutacaps anda tak perlu risau, tak ada kesan sampingan sebab produk ini telah pun lulus ujian Sijil Racun daripada USM. 
Bahan aktif gluta yg original dari tumbuhan ini akan mmbantu mgurang & memudarkan jerawat selain pemutihan badan secara beransur-ansur.

Haa…ni pulak Intan. nak terangkan dekat anda....
Apa beza putih vs putih cerah berseri
Kalau putih sahaja muka anda akan nampak pucat tapi bila consume Glutacaps, anda akan Putih , Cerh & Glowing tau... Baru la kulit cerah tu nampak betul-betul naik kan 
Putih kemerah-merahan…Macam orang baru kawin, muka cerah berseri-seri je...Sapa tak nak kan 

Anda akan perasan muka, tangan & badan akan nmpak lebih  putih kemerah-merahan secara natural.
Jom cuba sekarang uolls sebelum hrga lebih mahal....

 Coz sekarang uolls dah tau kenapa gluta, HA & vitamin c original bagus kan
Tak ada produk yg seefektif glutacaps dgn gabungan 3 bahan yg hebat ni tau…


APA EFFECT YANG AKAN ANDA DAPAT DENGAN GLUTACAPS :
  • Memutihkan satu badan (tgn,muka,kaki) 
  • Melembutkan kulit Badan 
  • Memutihkan muka dalam masa 3Hari sahaja 
  • Menghilangkan Jerawat 
  • Menghilangkan Jeragat 
  • Menghilangkan parut degil dan lama 
  • Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi 
  • Membuat kawan2 anda puji anda semakin putih, gebu dan flawless 
  • Membuat anda bangga dengan diri anda Glutacaps hebat sangat kerana 
  • Melembabkan kulit 
  • Memudarkan parut jerawat 
  • Mengenyangkan perut (boleh Kurus)
GlutaCaps merawat skin problem dari luar & dalam....

Produk nie tak ada kesan sampingan sebab ingredient dia hanyalah Glutathione + Vitamin C + Hyaluronic Acid sahaja dimana bahan ni lah yang sering digunakan oleh pakar-pakar kulit untuk treatment yang mahal diluar sana..

Glutacaps juga bebas bahan kimia, tak ada kandungan hormon jadi takde kesan sampingan negatif seperti naik jerawat  gangguan kitaran period.....
Selain tu, glutacaps bebas dari collagen jadi anda TIDAK AKAN mengalami masalah allergic ataupun berat naik ....


Produk Glutacaps berkesan seawal 1-7 hari je. 
Anda tanye kenapa kesan sangat CEPAT  
Kalau anda nak tahu.... Glutacaps telah menggunakan material gluta gred AAA yg terbaik sahaja.


CARA MAKAN GLUTACAPS DENGAN BETOL :
Anda akan dpt kulit yg putih berseri, glowing & lembut. 
Satu badan boleh putih dlm masa 4 -7 hari sahaja
  • Ambil 1 kapsul 15 minit lepas breakfast ATAU 1 kapsul sebelum tidur
  • Kalau nak lebih cepat kesan, Untuk 1st Week ambil 2 biji. 
  • 1 biji lepas breakfast & 1 biji sebelum tidur
  • Selepas minggu pertama pengambilan, baru makan sebiji sehari
  • Teruskan ambil glutacaps untuk kesan yang diidamkan
PANTANG LARANG / SILA HINDARKAN : 
  • TIDAK ADA PANTANG yang berat CUMA anda Harus Minum Banyak air kosong
  • Caffeine & susu elakkan, serta kurangkan gula
  • Ibu mengandung 6 bulan keatas boleh ambil
  • Ibu menyusu boleh ambil
  • Seawal usia 15 tahun boleh ambil
  • Pesakit buah pinggang, kencing manis, sakit jantung yg tak kritikal boleh ambil
  • Kalau ada ambil supplement lain, jarakkan dalam 20 Minit
AMARAN: PRODUK INI ADA LAH PERSEDIAAN SUPPLEMENT TAMBAHAN UTK MEMUTIH DAN IANYA TIDAK BERBAHAYA UTK SEMUA LAPISAN UMUR, TETAPI DILARANG AMBIL BERSAMA

Noted : Bagi yang mengambil / mengamalkan PIL PERANCANG , IUD , INJECTION MENCEGAH KEHAMILAN. Anda BOLEH ambil SELEPAS 2 JAM ! 

TESTIMONI PENGGUNA GLUTACAPS L-GLUTATHIONE : 

 Sebenarnya... Banyak lagi tau Testimoni dari Pengguna yang sangat sangat BERPUAS HATI..

KAMI DI INTANBEAUTYCENTER2 MERUPAKAN STOKIS SAH !

 Fast Respond 
 #Whatsapp @IntanBeautyCentre : +60123347883
 Dropship Diperlukan

FREE POS LAJU
HARGA KAMI :
1 Box : RM120 SEM RM125 SS

DROPSHIP & BORONG DI ALUKAN

BANDINGKAN HARGA KAMI!
 PENGHANTARAN
KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian GLUTACAPS L-GLUTATHIONE PILLS :
 Terus Whatsapp ke
+60123347883

Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @intanbeautycentre
Syarat Pembelian : Click Sini
Semak Tracking No : Click Sini

5 comments:

  1. Sis nak tanya, kenapa kena elakkan susu yea ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. beeha, ha ah beeha coz susu slalu akan lambatkan proses... cam intan, intan pantang semua mmg amik air masak aje.. so effect lg cepat ;)

      Delete
    2. Ohhh macam tuu.. Baru beeha faham. Terima kasihh ^^

      Delete
    3. sama2 beeha... Kalau nak cepat, make sure banyakkan amik air masak... so proses memang akan lg cepat, insyallah ;)

      Delete
  2. sis, kalau order by sms boleh tak?

    ReplyDelete