DUOYA MASCARA ALA CHE TA : BYE BYE BULU MATA PALSU !

Adakah anda inginkan Bulu Mata yang Lebat 
Adakah anda inginkan Bulu Mata yang Panjang 
Anda juga mimpikan Bulu Mata yang lebih Lentik 
Adakah anda pernah dengar Mascara yang mempunyai Vitamin 
Malah yang boleh di bawa Solat 

Kini.... Segala yang anda impikan akan menjadi Kenyataan dengan hanya sekelip mata sahaja 
Mata anda akan Cantik seperti Rozita Che Wan tau...
Malah tak akan Tercabut Bulu Mata anda ketika mencucinya...
Paling BEST kan... Mata anda TIDAK akan menjadi MATA PANDA lagi bila dicuci...
Anda pasti mahukan semua perkara yang kami nyatakan di atas kan 


DUOYA - Air Being Thick Style Eye Mascara
Khas untuk anda yang berbula mata lurus tumbuh ke dalam..
Anda cuma perlu guna mascara sahaja tapi kesan sehebat memakai bulu mata palsu lentiknya..
Is barang baik dah semakin di cari2 tauuuu.. 
Permintaan semakin hari semakin TINGGI

  • Siapa nak bulu mata TEBAL LENTIK selebat bulu mata mcm Che Ta 
  • Siapa nak bulu mata BERBENTUK seperti pakai bulu palsu 
SEBAB UTAMA KENAPA MASCARA INI TIDAK SAMA DENGAN MASCARA YANG LAIN :
  • Pertama adalah kerana ia adalah mascara fibre. Normally mascara fiber datang dengan 2 stick. 1 utk mascara 1 lg utk fibre, jadi agak leceh based on kami punya experience sendiri sebab Intan sendiri pernah menggunakan mascara jenis Fiber nih.. Lebih-lebih lagi Intan memang tak berapa pandai nak pakai mascara nih.. Jenis malas make up image so memang anda sendiri akan sedia maklum la.... Ia sangat LECEH & mudah comot disebabkan habuk-habuk fiber jatuh atas muka...
  • Maskara nih memang sangat MUDAH untuk digunakan sebab memang dah ada Fiber di dalam... Anda hanya perlu pakai 1 maskara aje.... Ini akan lebih MENJIMATKAN masa anda... Brush dia memang sangat Flexible & boleh pakai untuk bulu mata atas & bawah... Paling BEST kan, bila pakai mascara ni tak mudah comot. Kalau tercomot pun anda hanya perlu keringan & lap aje pakai tisu tanpa air pun boleh hilang. So no panda eyes 🐼 image Gerenti image
  • Mascara ni WATERPROOF image Ada yang kata kalau waterproof mesti susah nak cuci kan imageTeeet.... Anda silap tau coz mascara ni memang telah direka untuk wuduk friendly. Sambil-samnil nak ambil air sembahyang tu cuci guna air saja boleh tanggal tanpa mencomotkan mata. Nak lagisenang cuci, basahkan bulu mata tu dgn air biar 10saat lepas tu slowly tarik. Senang je keluar. Sgt mudah ditanggalkan dan bulu mata original TAK AKAN tercabutimage😌
  • Mascara ni kualiti setanding international brand jadi kalau anda rasa mahal, sila cuba dulu. So that anda akan tau nilai nya. Plus mascara ni ada VITAMIN B5 yg akan menjaga bulu mata anda setiap masa anda menggunakannya...
Ni haaa,makanan dia..
Mascara terbaik abad ini untuk bulu mata lurus kontok.
Sebab apa? Sebabnya ia..

KELEBIHAN UTAMA DOYA MASCARA ALA CHE TA :
  • Memanjangkan bulu mata
  • Melentikkan bulu mata 2X ganda
  • Melebatkan bulu mata (superdense)
  • Waterproof
  • Tidak mencomotkan
  • Tidak berketul
  • Senang di cuci
  • Mesra wuduk
  • Tiada panda eyes
  • Fiber tidak gugur di muka
  • Fiber maskara tapi dalam 1 bekas
  • Berus lebih besar dan senang nak calit
  • Sangat menjimatkan masa
  • Tahan lama
  • Kesan seperti memakai bulu mata palsu

Hebat takkk 
Meh la sape nak bulu mata yang super duper lebatnya dan lentik seperti Anzalna Nasir mahupun Che Ta... 
Sape yang nak menjimatkan masa, menjimatkan wang..
Anda memang tak rugi cuba dengan hasil yang bakal anda dapat 
Harga di jamin terbaik dan 100% Original dari Korea. 
Kami merupakan STOKIS Sah & Kami tidak menjual yang FAKE ye...
Ini perbezaan Mascara FAKE + ORIGINAL ..
Berhati-hati ye .. Jangan kerana anda terlalu TERUJA inginkan Harga yang lebih rendah, anda sampai TERTIPU...


TIPS PENJAGAAN MASCARA :


Q & A MASCARA DUOYA ALA CHE TA :

Meh kenal2 dengan mascara che ta ni 

1 : CheTa guna ke mascara ni ?
  • Haa, ni soalan yg kerap kali ditanya customer. 
  • Jawapannya TIDAK ye. 
  • CheTa tidak menggunakan mascara ni. 
  • Efek pemakaiannya saje yg mampu jadikan bulu mata seperti bulu mata palsu CheTa. 
  • Soooo jangan gatai-gatai lg naaa dok tanya ni mascara cheta punya ka apa ka 

2 : Kenapa dipanggil Mascara CheTa ?
  • Mascara ini mampu memberi efek lebat, lentik & panjang macam pakai bulu mata palsu seperti CheTa yg sememangnya terkenal dengan bulu mata palsu dan kecantikkan matanya. 
  • Sebab tu kebanyakkan customer kami akan beri respon seperti : 
" Wah ! Macam mata CheTa la  "
 " Memang cantik sis, macam CheTa !! "

3 : Mascara CheTa dari mana ?
  • Mascara ni datang dari Korea dan diberi nama Mascara Duoya Big

4 : Halal tak ? 
- 100% selamat. Kita tak dapat cert halal tapi mascara takde pun guna bahan2 terlarang. Even mascara lain macam Maybeline etc pun takde cert halal and mostly barang makeup memang takde cert halal

5 : Senang cuci tak ?
  • Mascara ni memang mudah nak cuci. 
  • Nak lagi senang cuci, basahkan bulu mata tu dengan air biar 10 saat lepastu slowly tarik. Senang je keluar

6 : Apa kelebihan Mascara CheTa ni ?
  • Memanjangkan, Melebatkan dan Melentikkan bulu mata
  • Mempunyai fiber hanya dalam 1 stick sahaja
  • Mempunyai Vitamin B5 yg akan menjaga bulu mata original anda
  • Tidak menghitamkan bawah mata ketika cuci
  • Tidak menanggalkan bulu mata original ketika cuci
  • Tidak perlu menggunakan makeup removal 
  • Wudu' friendly
  • Waterproof !

7 : Boleh tahan berapa lama ?
  • 1 batang mascara boleh tahan 2-4 bulan bergantung pada cara pemakaian
  • Kalau belum buka penutup, mascara ni akan expired dalam masa 2tahun. Kalau dah buka penutup, mascara ni akan expired dalam masa 6bulan.

8 : Berapa ml ?
  • 15ml. Standard vol mascara

9 : Mascara CheTa ni ada KKM ?
  • Takde. Mostly makeup takde KKM

10 : Bila Mascara CheTa mula dipasarkan di Malaysia ?
  • Mula dipasarkan di Malaysia pada September 2015 oleh kak NoraFurla yang mana hanya beliau seorang sahaja distributor Mascara CheTa dan dibawah beliau mempunyai lebih dari 100 agent sah di seluruh Malaysia, Singapore dan Brunei 

TESTIMONI MASCARA DUOYA :

KAMI DI INTANBEAUTYCENTER2 MERUPAKAN STOKIS SAH !

 Fast Respond 

 #Whatsapp @IntanBeautyCentre : +60123347883
 Dropship Diperlukan

FREE POS LAJU

HARGA KAMI :

1 Box : RM55 SEM RM60 SS

PENGEDAR DIPERLUKAN !

BANDINGKAN HARGA KAMI!

PENGHANTARAN
KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


Cara Pembelian MASCARA DUOYA ALA CHE TA
 Terus Whatsapp ke
+60123347883

Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @intanbeautycentre
Syarat Pembelian : Click Sini
Semak Tracking No : Click Sini




3 comments:

  1. Replies
    1. kalau buat GA agak2 best tak yan hehe

      Delete
  2. Memang best pakai mascara ni...senang sangat nak pakai...cepat pulak tu...sesuai sangat la dengan saya yang sentiasa sibuk...

    ReplyDelete